"Gusztustalan, undorító, bottal-sem-piszkálnám-meg"?
Gyakran olvasok ilyen és hasonló hozzászólásokat szép vagy rendben lévő nőkről szóló cikkek alatt. Legutóbb egy Jennifer Lopezes cikk alatt láttam egy facebook kommentet, konkrétan egy ismerősöm azt írta, "undorító a segge, nem is értem mit esznek rajta, gusztustalan k..." (Tőle már amúgy több ilyen kommentet olvastam, állandóan ilyen oldalakon fikázza a nők külsejét, érdekes, pedig tükörbe nézhetne..).
Miért vált ki ilyen indulatokat egy helyesebb, szebb nő-férfi? Komplexus, elhiszem, de miért kell még rátenni egy lapáttal is, fröcsögve, van értelme?
Köszi a válaszokat!
19/F
Köszi a válaszokat!
Hu, 2. válaszoló, ez érdekes sztori, ismerős ez a típus. :)
Van az a típusú pasas, aki azt hiszi, ő jó, ha egy fokkal szebb az ördögnél, és megérdemli a tökéletes külsejű nőt, és ha már talál benne hibát, akkor az már gusztustalan meg nem elég jó hozzá. Volt olyan, aki azt kifogásolta a lányon, hogy túlzottan látszanak a borotvált lábán a szőrtüszők -.-.
Sokan meg egyébként sem képesek elfogadni, hogy van az ő ízlésük, az egy dolog, de a szépség relatív, és addig nincs joguk vkinek a külsejét fikázni, amíg a másik ember tényleg ad a külsejére. Nyilván senki sem áradozna egy olyan ember szépségéről, akinek ki van rohadva az összes foga meg piszkos lenne a ruhája, de nem kellene csak azért piszkálni vkit, mert a mi ízlésünknek túl vékony, túl gömbölyded, túl nemtudommi.
Őszintén szólva én se esek hasra Jennifer Lopez seggétől:) Meg mondjuk úgy az egész nőtől se.
Mondjuk ettől még nem fröcsögöm vele tele az internetet:)
# 6
Igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!