Szerintetek gusztustalan megpuszilni a házi állatkáinkat?
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy gusztustalannak tartjátok-e ha valaki puszit nyom a kedvenc háziállatkájára?
Nekem van egy benti macskám, rendszeresen fürdetem, sosem engedem ki, nem bolhás, jó illata van, tiszta... És néha szoktam puszit nyomni a feje tetejére, vagy a hasára... Valaki ezt gusztustalannak tartja, bár nem értem miért! Ti hogy vagytok ezzel?
Én az aranyhörcsögeimet szoktam puszilgatni. A hasukat is meg még van hogy a szájukra is kapnak puszit, annyira cukik!!
Ők meg érzik hogy mennyire szeretem őket.
Nagyon jó az illatuk és tiszták mindig.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem sem gusztustalan, az én cicám néha még a nózijára is kap puszit. :)
Nekem is volt hörcsögöm, tengerimalackám, azok is nagyon tiszták voltak, azokat is puszilgattam. :) Nem tudom megállni hogy ne pusziljam meg őket! :)
És igazad van, én is szívesebben puszilom meg a cicámat mint 1-2 embert... :D :)
Köszi a válaszokat! :)
Hát azért annyira a szája közelében nem szoktam puszilgatni, az orrát pusziltam meg a cicámnak, az orra meg nedves volt... :D hehehe :D De megtöröltem a számat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!