Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek undorító a striás bőr? Zavarna a pasidon/csajodon?
Nekem striás, mert kövér vagyok! Nem kell szidni, már fogyókúrázom, és ha minden jól megy, szeptemberre elérem a megfelelő súlyomat. Én hányni tudnék magamtól, szerintem borzalmas, és eltüntetni sem lehet!
17L
Nekem is van,bár nekem csak a hasamon,és nem ilyen sok van mint neked a combodon!
Én szerintem is undorító,de nekem barátom van..előtte is szégyellem...de mégis velem van!Amúgy bőrfeszesítővel minimálisan eltüntethető
Nem tudom miért fogyókúrázik minden szép,nem kövér csaj,amikor nem is kéne neki...
Amúgy nem,nem zavar.A hegek se zavartak az egyik barátnőmön.
Természetes dolog, el kell fogadni.
Inkább stria milliószor, mint szétszoláriumozott, elcseszett hajú, agyonsminkelt förmedvény. Ezek mind, vagy egyesével is ocsmányak,. A stria a közelükben sincs, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!