Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek undorító a striás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undorító a striás bőr? Zavarna a pasidon/csajodon?

Figyelt kérdés

Nekem striás, mert kövér vagyok! Nem kell szidni, már fogyókúrázom, és ha minden jól megy, szeptemberre elérem a megfelelő súlyomat. Én hányni tudnék magamtól, szerintem borzalmas, és eltüntetni sem lehet!

17L

2013. jún. 17. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyenek rajtam is vannak.Főleg a mellkasomnál,meg a bicepszemnél.Hirtelen izmosodtam és nem nyúlt meg a bőr rendesen.
2013. jún. 17. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Majd lesz az jobb is, Egyáltalán nem zavarna. :)
2013. jún. 17. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem a hátamon, vállamon meg a térdemen van a túl gyors növéstől, és maradjunk annyiban, hogy undoritonak tartom magamon.. Strandra nem merek lemenni mert a multkor is beugattak.. Szal igazabol mindenki olyan amilyen, esetleg az önbizalmon vág egy nagy lyukat..

17/F

2013. jún. 17. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is lett tizenéves koromban a mellemen mert nagyon gyorsan nőtt, és a fenekemen is mert hirtelen lett nő formám. Akkor úgy nézett ki mint a tied, de ez mivel még nagyon fiatal vagy el fog halványodni. Nekem is teljesen elhalványodott, és már alig látszik. Kenegessed neogranormonnal, és ne légy szomorú ez miatt. De sportolj. Már csak azért is hogy jobb kedvű legyél! :)
2013. jún. 17. 21:51
 15/17 A kérdező kommentje:
A combomon már kifehéredtek, de az is zavar, hogy ilyen göröngyös marad, azzal nem lehet valamit csinálni?? :( Szerencsére a fenekemen nincs, vagy csak nem látom. :DD De az oldalamon meg a hasamon van 4-5 vörös csík, azokkal próbálok valamit csinálni, hogy még frissiben halványítsak rajtuk valami kezeléssel...
2013. jún. 18. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Már vannak rá kezelések; kémiai hámlasztás, lézer kezelés. Ezekkel elég jó eredményt lehet elérni, csak az áruk húzós :s
2013. jún. 29. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is ugynúgy vagyok vele, hogy magamon undorítónak találom, utálom, minden egyes csíkot a testemen. Máson eddig még sosem zavart, volt olyan fiúm aki sokat edzett, és ugye neki is voltak striái a karján de nem is érdekelt. Sok amúgy nagyon csinos lányon is van, de én mondjuk másokon nem nézem ezt meg, csak ha nagyon feltűnő. Engem nem zavarna ha a páromnak stiás lenne a bőre, de magamon utálom.

22/L

2013. szept. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!