Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért dominálnak ilyen...

A nők miért dominálnak ilyen undorító módon?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol hogy valamikor a jövőben már nem lesznek férfiak, meg hogy a nők egyre több vezetői pozíciót foglalnak el stb....

és egyből az ugrott be hogy milyen világ lesz az?? sokszor láttam már nőt dominálni és nagyon visszataszító és undorító módon csinálják, kéjesen élvezik ha valaki alatta álló szenved még ha az nem is tett ellene semmit, teljesen frusztráltak....(nem mondom hogy férfiak között nincs ilyen de a férfiak kb 2%-a ilyen a nőknek meg a 90%)

Miért van ez?? férfiaknál ez akkor szokott előfordulni ha pl kiskorában mindig szívatták ő volt a "lúzer" és egyből kihasználja a helyzetet ha ezt visszaadhassa még ha nem is annak aki vele ezt tette)

2013. jún. 19. 15:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%

Első: mivel én nem ilyen vagyok kikérem magamnak (és ment a mínusz), én se pocskondiázom a nőket akkor joggal várom el ugyanezt a hozzáállást én is a nők részéről.

Amit a kérdező ír az is hülyeség ("a férfiak kb 2%-a ilyen a nőknek meg a 90%"). Az viszont tény hogy a férfiak többsége valahogy nem találja meg a saját értékeit, nem érzi azt hogy valóban férfi lenne.

Amúgy a nők főleg érzelmi téren szoktak dominálni, van hogy hízelgéssel érik el amit akarnak ("jaj hogy te milyen okos vagy hogy ez NEKED jutott eszedbe" miközben a nő ültette el a bogarat a pasi fülébe), rosszabb esetekben érzelmi zsarolással stb., amiket a tipikusan alacsony érzelmi intelligenciájú pasi max. csak akkor lát át amikor már késő (tehát párkapcsolatban jó eséllyel törnek egyeduralomra úgy hogy a pasi észre se veszi mi folyik).

Amúgy ajánlom Eric Berne Emberi játszmák című könyvét azoknak akik nem nő (vagy éppen férfi) uralmat hanem valódi egyenlőséget akarnak otthon.

2013. jún. 19. 16:48
 12/38 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező! Neked nagyon nincs fogalmad a nőkről. Persze hiába mondanám, hogy az én környezetemben a női vezetők ilyen jók, meg olyan jók, mert te már elkönyvelted magadban, hogy a nagyja gonosz. De akkor áruld már el nekem, ha a nők szerinted vezetőként ilyen szemét állatok, akkor az élet egyéb területein miért nem azok? Vagy úgy gondolod, hogy a személyiség ilyen gyökeresen megváltozik, ha valaki feljebb kerül?
2013. jún. 19. 17:39
 13/38 anonim ***** válasza:
95%

Férfiként megjegyzem, hogy felfordul a gyomrom az ilyen általánosító kérdésektől. Női főnököm van és egy normális, elnéző, jópofa ember, jó vezető is.

Ellenben volt férfi főnököm, aki imádott kegyetlenkedni a beosztottakkal, volt, hogy addig csesztette a titkárnőt, amíg az sírni nem kezdett...Másnap fel is mondott.

2013. jún. 19. 17:54
 14/38 anonim ***** válasza:
70%
De eleve aki ilyen általánosító kérdéseket tesz ki, több millió emberről mond hülyeséget és bélyegez meg, mert érte pár sérelem, és még normálisan sem tud vitázni vagy válaszolni attól nem is várható más. Legközelebb zsidózós kérdést fogsz feltenni?
2013. jún. 19. 17:56
 15/38 anonim ***** válasza:

Én nem ezt tapasztaltam, volt már női és férfi főnököm is és a női vezetők semmivel nem voltak többen hatalmaskodóbbak, vagy rosszindulatúak, kegyetlenebbek mint a férfiak. Ebben nincs különbség a nemek közt.

Olyan néha van, hogy ha egy nő kerül olyan pozícióba, amibe a munkatársai, vagy a társadalom inkább férfiakat képzel el, jobban próbál bizonyítani, teljesítményorientáltabb, mert úgy érzi, neki többet kell nyújtani.

2013. jún. 19. 18:18
 16/38 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak nőkkel szembe van így, már úgy értem ha olyan helyen vannak ahol nagyjából azonos szintű beosztásban vannak, és mindegyik bizonyítani akarja hogy ő a jobb.

Amúgy ez amolyan csajos versengés mindenhol előfordul ahol sok nő dolgozik, vagy olyan sulikba ahol sok a lány. Én mondjuk pasi létemre nem bánom hogy van ilyen:)))

2013. jún. 19. 19:22
 17/38 anonim ***** válasza:
A jövőben emberek se lesznek, mert kipusztítják egymást vagy magukat. Ismerek olyan nőt (védőnő) aki okosabbnak hiszi magát az orvosnál és fenn hordja az orrát. A szemészem is ilyen volt. Magasra vitte a jódolgukat a sors vagy az élet és elfelejtették honnan indultak. Jobbnak gondolják magukat a többi embernél, talán ez lehet a válasz a kérdésedre. De hogy miért, azt nem tudom.
2013. jún. 19. 20:38
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
"A férfiak kb 2%-a ilyen a nőknek meg a 90%" Hee?? Ezt te mégis honnan tudod? Ismered az összes férfit és nőt ezen a bolygón, hogy ezt ilyen határozottan kijelented? Miért, miért, miért van ennyire benne az emberekben ez a férfi-nő megkülönböztetés? Mi értelme van? Aki bunkó és rosszindulatú az nemtől függetlenül az.
2013. jún. 19. 20:50
 19/38 anonim ***** válasza:
6%
Nyugodj meg nem halunk ki. A nők nem igazán bírnak elvonatkoztatni az érzelmeiktől ezért nem valók vezetőnek. Mi férfiak építettük eddig is a civilizációt ezután se lesz másképp akárhogy próbálják külön fölé kvótákkal elvenni a helyeket a férfiak elől. Meglehet nézni az arányokat az egyetemi szakok között. A nők 14-18 évesen lenézik a "kocka" fiúkat ezek fognak később a nők fizetése miatt sírni amikor a kocka srácból programozó lett belőlük meg valami irodai melós.
2013. jún. 19. 22:12
 20/38 A kérdező kommentje:

12

nem, nem könyveltem el semmit, természetesen midíg van mit tanulnom, de....

Az élete egyéb területein lehet nem tudnak dominálni, így nem tud kiteljesedni a személyíségük....

2013. jún. 19. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!