Csak szerintem undorító az ilyen? Hogy lehet valaki ennyire nagy tapló és paraszt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..
Bár nem vagyok vegetáriánus de ez engem akkor is nagyon felháborított! Hogy juthat ilyen nagy taplóság valakinek az eszébe??
Miért kell egy vegetáriánus ember kajájába húst csempészni? Ha ezt komolyan gondolta nála nagyobb paraszt nincs a földön ez tény.
És legyen egy illető akármilyen ok miatt vegetáriánus akkor is tiszteletbe kell tartani a vegetarianizmusát!
Ez olyan aljas dolog mint ha egy keresztény sértéshúst etetne egy muszlimmal. Ez pontosan ugyanolyan nagy undorító és szemét dolog!
Ő mégis mit szólna ahhoz ha egy kínai kutyahúst etetne vele?Pedig megérdemelné!
Hogy lehet valaki ennyire nagy tapló?
"Ha ezt komolyan gondolta nála nagyobb paraszt nincs a földön ez tény."
De naiv vagy, kérdező.
Amúgy muszlimmal én is szívesen etetnék sertéshúst.
utolsó! te etetnél muszlimmal sertéshúst?
hát akkor csak gratulálni tudok!-.-
Nem az a lényeg, hogy a muszlimok nézeteit kineveti egy másik vallású ember. Vagy, hogy egy ateista minden vallásos embert kinevet, vagy akár az, hogy a húsevők kinevetik a vegetáriánusokat az elveik miatt.
A lényeg az lenne, hogy tiszteletben tartsuk mások életét és elveit. Tiszteljük a másik embert. A válaszok alapján úgy látom, sok ember híján van ennek a képességnek. De remélem tudjátok, hogy aki nem tisztel senkit, azt nem is fogja tisztelni senki.
Szemétség.
Szerintem van olyan,aki ettől be is kattanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!