A barátnők mindenen megosztoznak! Az mimár hogy nem adja kölcsön a cuccait?
A barátnőmmel összevesztem pár napja mivel kijelentette hogy nem adja kölcsön a cuccait. Ez milyen már? Én ha bármit kölcsön kérne egyböl odaadnám neki, ő meg nem képes, mondván hogy mindig kölcsön kérek tőle. Meg ha megyünk a haverokkal fel diszkoba akkor én az ő ruháit veszem fel. Nem értem ez miért fáj neki amikor neki van egy csomó miniruhája és nekem meg nincs? Erre izél hogy vegyek magamnak.De minek? Nem veszek fel sose miniruhát csak bulikba arra a pár alkalomra meg nem dobok ki rá pénzt. Ennyi.Szerintem igazán kölcsön adhatná, szerintem nem fáj neki az hogy viselem. Komolyan mondom levagyok döbbenve.. Szerintetek ez normális viselkedés?
19L
Ha te, idézlek: nem vagy hajlandó elbaszni a pénzedet ruhákra és parfümre, akkor ne akard azokat a ruhákat, és parfümöket viselni!
ha meg igenis viselni akarod, akkor legyél szíves megvenni magadnak. gondolom a barátnőd is tudná másra költeni azt a pénzt, csak ő felfogja ép ésszel, hogy amit saját maga akar használni, azt saját magának kell megvennie.
mit csinálj: mondd meg neki hogy végre felfogtad a lényeget, vegyél magadnak 1-2 ruhát, és ne kéregess tőle kölcsön (mármint ne rendszeresen. indokolt esetben, néha, tényleg belefér barátnők között) ((a "nem akartam pénzt kidobni szempillaspirálra" nem számít indokolt esetnek, a "hétvégente" pedig nem számít néhának))
Amúgy nem értem, minek tettél fel kérdést, ha senki véleménye nem érdekel...
Már rég a fejedhez kellett volna kapnod, annyira elhordott itt mindenki mindennek...
Szerintem a legjobb barátok igenis kölcsön bírják adni egymásnak a cuccaikat. DE!
A szándék magától jön, és nem a másikból kell kierőszakolni. Mi fiúk vagyunk és bár ruhát pont nem, de mindent kölcsönadtunk egymásnak a barátaimmal. Viszont soha nem kéregettünk a másiktól. Általában ha látjuk hogy a másiknak szüksége van valamire akkor odaadjuk. Eddig mindig minden visszajött. Vagy ha kell akkor megkérdezem hogy kölcsönkaphatom-e. Ha nem akkor nem. Megoldom máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!