A barátnők mindenen megosztoznak! Az mimár hogy nem adja kölcsön a cuccait?
A barátnőmmel összevesztem pár napja mivel kijelentette hogy nem adja kölcsön a cuccait. Ez milyen már? Én ha bármit kölcsön kérne egyböl odaadnám neki, ő meg nem képes, mondván hogy mindig kölcsön kérek tőle. Meg ha megyünk a haverokkal fel diszkoba akkor én az ő ruháit veszem fel. Nem értem ez miért fáj neki amikor neki van egy csomó miniruhája és nekem meg nincs? Erre izél hogy vegyek magamnak.De minek? Nem veszek fel sose miniruhát csak bulikba arra a pár alkalomra meg nem dobok ki rá pénzt. Ennyi.Szerintem igazán kölcsön adhatná, szerintem nem fáj neki az hogy viselem. Komolyan mondom levagyok döbbenve.. Szerintetek ez normális viselkedés?
19L
Miért kellene a ruháit kölcsönadni neked? Mi még a testvéremmel sem vettük fel egymás ruháit. Elég gáz, ha látnák rajtam más ruháját.
Ha ajándékba adná neked, akkor az OK, de kölcsönbe én sem adnám.
Vegyél magadnak egy-két ruhát, az lenne a normális viselkedés. A batárnőd viselkedik normálisan.
Ezt te most egészen komolyan írod? Mert az az érzésem csak viccelődsz velünk.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy az a normális amit te képviselsz? A barátnők nem osztanak meg mindent, és egyáltalán nem kell kölcsönadogatnia a ruhái. Én is megunnám, ha állandóan ezt csinálnád. A pasiját s kölcsönkéregetnéd?
Mi az, hogy azért a pár alkalomért nem dobsz ki rá pénzt? Nekem úgy tűnik, nem csak pár alkalomról van szó. Gondolom nem évente 1-2 alkalommal mész bulizni! Egyébként meg miniruhát nem csak buliba lehet hordani. Szóval igen is "dobj" csak ki érte pénzt, hordd a saját ruhád, barátnőd se azért vette, hogy majd te fogod neki hordani!
Ennyi erővel akkor alkalmi/ünnepi ruhád sincs, mert azt úgyis csak egy évben 2x vennéd fel? -.- micsoda felfogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!