A barátnők mindenen megosztoznak! Az mimár hogy nem adja kölcsön a cuccait?
A barátnőmmel összevesztem pár napja mivel kijelentette hogy nem adja kölcsön a cuccait. Ez milyen már? Én ha bármit kölcsön kérne egyböl odaadnám neki, ő meg nem képes, mondván hogy mindig kölcsön kérek tőle. Meg ha megyünk a haverokkal fel diszkoba akkor én az ő ruháit veszem fel. Nem értem ez miért fáj neki amikor neki van egy csomó miniruhája és nekem meg nincs? Erre izél hogy vegyek magamnak.De minek? Nem veszek fel sose miniruhát csak bulikba arra a pár alkalomra meg nem dobok ki rá pénzt. Ennyi.Szerintem igazán kölcsön adhatná, szerintem nem fáj neki az hogy viselem. Komolyan mondom levagyok döbbenve.. Szerintetek ez normális viselkedés?
19L
Nem követelem.Kölcsön kértem a ruháját erre lehurrogott hogy idézem vmi ilyesmi volt: " elegem van hogy mindig kölcsön kéred a cuccaimat meg hogy kifogyasztod a parfümöm szempillasprálom távagy teljesen kattanva. és hiába célozgatok nem veszed észre hogy nem akarom odaadni"
Ezen a gusztustalan hangnemen huztam fel magam hogy nem adja ide. Ja meg a fejemhez vágta hogy mindig hisztizek hogy nincs pénzem közben most kaptam mamámtol 12ezret és hogy miért nem ilyenekre költök. És nem tudja felfogni hogy én nem akarom ruhákra elb.zni a pénzem..
Te vagy teljesen elmebeteg vagy, vagy kamu a kérdés.
Mivel volt ma itt ennek a "másik fele" is, ezért feltételezem, hogy kamu.
Menj aludni, holnap iskola!!!
Milyen másik fele? Micsoda?
Nem használom csak kb néha kölcsön kérem..
Igen normális viselkedés. Te viszont egy élősködő féreg vagy. Komolyan az eszem megáll, hogy még te vagy felháborodva, hogy nem adja kölcsön a saját ruháit. Akkor nem mész miniruhában és kész, így jártál. Mit gondolsz a barátnőd egy szeretetszolgálat?
És nem, a barátnők sem osztoznak meg mindenen, főleg nem egy ilyen nyomoronc "barátnővel".... Istenem. És te fogsz majd egyszer szaporodni...
Vegyétek már észre, hogy kamu, senki nem ilyen hülye! (Remélem.)
Direkt úgy is fogalmazza meg a kérdést, hogy ugrasson minket.
Ha komoly lenne a kérdés, akkor nem maga alatt vágná a fát a fogalmazásával. Ismét egy unatkozó tini, aki pontokat akar gyűjteni polgárpukkasztással.
Jelenteni kell, hogy töröljék, és kész.
Nehogy már bárki komolyan vegye, és tényleg válaszoljon!
Hát kiscsaj, te egy igazi gyökér vagy. Sóher vagy pénzt adni ruhákra és más nyakán élősködsz. Van egy gyanúm, hogy neki már nem te vagy a legjobb barátnője csak egy vérszívó kullancs, aki folyton a ruháit követeli.
Ja és a másik: "Csomó filmben van ez, gondoltam hogy a legjobb barátnők ilyenek"
Annyi eszed lehet, mint egy pár rendőrcsizmának, ha efféle filmere alapozod az életedet és a hozzáállásodat.
Vegyél magadnak pár ruhát, parfümöt és a barátnődet barátnőnek tartsd meg, ne ruhadonornak, mert könnyen barátnő nélkül találhatod magad.
Persze nincs jobb dolgom mint kamu kérdéseket tenni fel ide. Miért hiszi mindenki egyböl hogy kamu???!!
Akkor szerintetek most kérjek bocsánatot vagy mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!