A barátnők mindenen megosztoznak! Az mimár hogy nem adja kölcsön a cuccait?
A barátnőmmel összevesztem pár napja mivel kijelentette hogy nem adja kölcsön a cuccait. Ez milyen már? Én ha bármit kölcsön kérne egyböl odaadnám neki, ő meg nem képes, mondván hogy mindig kölcsön kérek tőle. Meg ha megyünk a haverokkal fel diszkoba akkor én az ő ruháit veszem fel. Nem értem ez miért fáj neki amikor neki van egy csomó miniruhája és nekem meg nincs? Erre izél hogy vegyek magamnak.De minek? Nem veszek fel sose miniruhát csak bulikba arra a pár alkalomra meg nem dobok ki rá pénzt. Ennyi.Szerintem igazán kölcsön adhatná, szerintem nem fáj neki az hogy viselem. Komolyan mondom levagyok döbbenve.. Szerintetek ez normális viselkedés?
19L
sosem értettem, hogy miért jó más ruháját hordani.
én kényelmetlenül érezném magamat hogyha a barátnőm ruháit hordanám. az az övé, hordja ő.
olyan, mintha azt gondolnád, hogy csak azért mert ti barátnők vagytok alanyi jogon járna az, hogy mindenét odaadja neked, holott ez nem így van.
írod, hogy azért írták többen azt, hogy igaza van a barátnődnek, mert nekik nem volt legjobb barátnőjük: e legjobb barátnő az nem ott kezdődik, hogy mindenét használom és ha rám szól, hogy neki ez nem tetszik akkor utána hisztizek, hogy de legjobb barátnők vagyunk. te most mennyire vagy jó barátnője a szóban forgó csajnak, ha elvársz tőle dolgokat? a barátság nem elvárásokról szól. ha neked kell valami, ekkor keress rá pénzt és vedd meg magadnak, vagy ha ügyes vagy varrd meg magadnak, de ne mástól várd el "legjobb barátnő" címszó alatt, hogy odaadja.
Azért hittem, hogy kamu, mert reméltem, hogy ennyire nem vagy ténylegesen idióta.
Ezek szerint tévedtem.
Ásd el magad akkor.
A 12,000,- Ft-ból több ruhát is vehettél volna. Mi az, hogy nem akarod ruhára kiölteni, mert a barátnődnek van?
Nem kell bocsánatot kérned, de ne kérj soha többet tőle semmit.
Mar mindent elmondtak elottem de en is nagyon utalom az ilyen kis 'baratnoket' mint amilyen te lehetsz.
Ja es igen, surgosen kerj bocsanatot a viselkedesed miatt.
Most azert vagy vele, hogy baratkozzatok vagy, hogy szponzorizaljon?
Egyedul te provokaltad ki ezt a hangnemet azzal, hogy nem erted a finom celzasokat, meg amugy is nekem nem is lenne pofam ehhez amit te csinalsz. En meg nagy ritkan is szegyellek kolcsonkerni barmit is, csak akkor ha nagyon muszaj pl egy esernyo. Hath meg ez h kikoveteled magadnak a cuccait. Nagyon csunya dolog amit muvelsz. Ezen a hozzaallason pedig surgosen kell valtoztass.
elég idióta vagy,kihasználod szegény csajt,kicsit se kellemetlen neked mindig tőle kunyerálni?legalább kölcsönös lenne a dolog,de gondolj bele,ha már szóvátette mióta zavarhatja szegényt hogy mindig elszeded a ruháit
legközelebb a bugyiját is kölcsön kéred?
Remélem kamu... Amúgy sminkszereket nem szokás megosztani a fertőzésveszély miatt, a használt bugyiját is ráhúznád az izédre??? Mert kb. annyi...
Főleg szemceruzát, szempillaspirált nem szoktak megosztani.
Ruhát meg lehet kölcsönkérni, de illik tiszteletben tartani a másikat. Nekem is van egy nagyon jó barátnőm már kb. 30 éve, annyira megbízunk egymásban, hogy a gyerekeire is vigyáztam külföldön, az enyémeket is rá merem bízni, de eddig ha egy pulcsit adott kölcsön amikor fáztam... A legjobb barátnőség nem azt jelenti, hogy közös a ruhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!