Adnátok kölcsön egy régi barátnak 5 rugót?
Figyelt kérdés
Nem a legjobb barátnőm kérte, csak egy sima régi barátnőm. Nem tudom hogy merjek-e neki adni...
Szerintetek? Ha nem adok akkor tuti megsértődne, csak valahogy nálam "kigyulladt a stop tábla". A legjobb barátnőmnek gondolkodás nélkül adnék, de ezzel az ismerősömmel csak pár hónapja vettük fel újra a barátságot, volt hogy hónapokig nem is beszéltünk, de amúgy évek óta ismerem.
2013. máj. 24. 15:19
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mekkorák, és hogy mire kell neki. Ha pl. csak ilyen kicsi, ami a tollakban van, azt adnék talán, na de ha annál nagyobb, pl. egy puskába való, azt már nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vicces hozzászólást. Akkor lefordítom: 5000 Ft-ot takar az 5 rugó, a többi olvasó számára biztosan egyértelmű lesz.
2013. máj. 24. 15:32
3/7 anonim válasza:
Hát ez nagyon nagy volt :D :D Vagy 2 percig gondolkodtam hogy mivan mit írkál ez :D :D
4/7 anonim válasza:
Köszi a kiegészitést, eddig nem tudtam, mit kezdeni a rugó mint mértékegységgel.
5/7 anonim válasza:
Háát. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy gyakran úgy kell visszakönyörögni a kölcsön adott pénzt....Mintha ő tenne szívességet. De ez egyénfüggő, ha rossz érzésed van vele kapcsolatban, akkor inkább ne. Érdemes átgondolni miért is ismerkedett meg újra veled, milyen volt régen, megbízható e.
6/7 anonim válasza:
Én biztos nem adnék. Eleve lenézem az ilyen kérincsélő embereket.
7/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire kell neki, ha létszükséglet, akkor adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!