Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek 7-dikben lehet...

Szerintetek 7-dikben lehet már barátom?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 10:36
1 2
 11/17 wolfy233T válasza:
Nem tudom mire gondolsz mert a te korodban a barát avagy pasi csak nagyzolasnak illetve szorakozasnak van.... De proba szerecsen! Szorakoz egy jot!
2013. aug. 28. 09:00
 12/17 anonim válasza:
Persze! De ne ereszd el magad tulságosan...
2013. aug. 28. 09:13
 13/17 anonim válasza:
KORAI! Hová fajult a világ?...
2013. aug. 28. 20:12
 14/17 anonim válasza:
7 ben? persze lehet... de nem az számit hányadikos vagy hanem hogy a "szíved mit sug"! de egy jó tipp: vigyáz a rámenős fiúkra ! Sok sikert.
2013. aug. 29. 23:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem nyolcadikban hatodikos csajom volt. Jártunk majdnem félévet, aztán elkezdett féltékenykedni meg hazudozni és szakítottam vele. Lehet, jobban jártam volna, ha nem jövünk össze. De ettől még lehet neked barátod hetedikben.
2013. aug. 31. 12:20
 16/17 anonim válasza:
a te helyedbe nem a fiúkkal lennék elfoglalva hanem hogy mikerül a bizonyitványba mert a mai világba pasizással nem lehet megélni főleg nem általános iskolásan
2013. szept. 1. 06:53
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os Attól, hogy van pasija, még tanulhat jól. Nyolcadikban volt barátnőm, mégse rontottam le én se az eredményem, ugyanúgy kitűnő voltam, sőt megyei első matekból (Zrínyin), gimibe is felvettek a város (sztem) legjobb gimiébe matek-fizikára 1. helyen a rangsorban. És nem egy ilyet ismerek. Persze tény, hogy van ellenpélda is, de attól h van egy barátja, még nem következik biztosan, hogy rontani fog. Csak az illetőn múlik, hogy mit csinál.
2013. szept. 1. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!