Nincs egy rendes barátom se, miért?
Mióta gimnáziumba járok nincs egy igazi barátom se, mert nem vagyok az a nagy alkoholista típus, de persze vannak barátaim akikkel el tudok lenni de pl.: gimnazista barátaimmal a nyáron 2-szer találkoztam.Az általános iskolából 2-3-emberrel tartom a kapcsolatot főleg edzés miatt.Régi legjobb haverommal akivel mindent együtt csináltunk már fél éve nem beszéltem a nyaram edzésről és gépezésről szólt.(nem azért mert kocka vagyok csak nem tudok itthon mit csinálni) Mit tegyek ha körülöttem csak szerencsétlen hülye gyerekek vannak akiknek 16-évesen a legjobb szórakozás az ivás? :D
(nem vagyok szerencsétlen és kiközösített, mert mindenhova hívnak csak nincs kedvem olyanokkal menni akik nem sportolnak semmit nincs más témájuk csak az ivás)
Be vagy zárva egy közösségbe ahol nincs végtelen lehetőséged új embereket megismerni. Vagy elfogadod őket, alkalmazkodsz hozzájuk és megpróbálod jól érezni magad, vagy maradhatsz egymagad reménykedve hogy valahol valamikor találsz majd egy számodra rendes embert.
Én sem csipáztam a középiskolás osztálytársaim nagyrészét és mindig nemet mondtam ha hívtak pont olyasmikre hivatkozva amiket te is írsz. Negyedikre annyira perifériára szorultam hogy nem mentem el se a szalagavatóra, se a ballagásra, mert már semmi sem kötött hozzájuk. Qrva szar érzés volt különcnek lenni, még akkor is ha a többségük ostoba volt és csak a bulizás érdekelte őket.
Ha most újra kezdhetném akkor már csak azért is velük tartanék hogy rajtuk keresztül új embereket ismerhessek meg. Egyedül sokkal nehezebb ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!