Szerintetek 7-dikben lehet már barátom?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 10:36
1/17 anonim válasza:
Nem attól függ hogy hanyadikos vagy.Ha úgy érzed akkor lehet ! Csak mértékkel...
2/17 anonim válasza:
ajaj,
sok 7.-es lány már javában dug,
3/17 anonim válasza:
Úgy érted, barát-barát, vagy pasi?
Barátod bármikor lehet, csak kedvesnek kell lenned mindenkivel.
4/17 anonim válasza:
Nekem már az óvodában is voltak barátaim. De ha nem így értetted, akkor persze, csak nagyjából legyen korodbeli, mert az idősebbek, csak dugni akarnak, illetve legyen kiegyensúlyozott a kapcsolat. Személyes véleményem szerint ebbe a korban nem kéne tovább lépni a francia csóknál, de ez abszolút magánügy
5/17 anonim válasza:
"Mikor szabad megcsókolni valakit?
- Ha gazdag. (Pál, 7 éves)
- A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék.
(Misi,7 éves)"
via [link]
Egyébként persze, hogy lehet. De vizsgáld meg a vágyadat, hogy tényleg belülről, belőled jön, vagy csak azért van, mert láttad, hogy a többieknek van barátjuk.
6/17 anonim válasza:
:D Lehet. Nekem is volt 7.-ben pasim, az egyik évfolyamtársam. Tökjó volt, mert télen mindig hozott nekem forrócsokit a suliba, meg gumicukrot. Néha a kezemet is megfogta, meg lemásolta a házimat. Ennyi történt köztünk. :D
7/17 anonim válasza:
Persze, már szexelhettek is. A törvény is megengedi.
8/17 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat:-) es velem egyidős
2013. aug. 26. 12:08
9/17 anonim válasza:
Hát jogilag nem áll semmi az útjában. Más kérdés, az emberek mit gondolnak róla.
10/17 anonim válasza:
VII.-ben? persze hogy lehet! Diszkréten, okosan..Nem kell elhinni a többi csajszinak amit hazudoznak...egymást belehajszoljátok mindenféle, később megbánható dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!