Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom mit tegyek!? A...

Nem tudom mit tegyek!? A legjobb barátom szerelmet vallott nekem, de én csak barátként tekintek rá és eddig úgy tudtam, hogy ő is rám.

Figyelt kérdés
Már 4 éve "barátok" vagyunk és én nem szeretném elveszíteni de azt sem, hogy azt higgye szeretnék tőle esetleg valami komolyabbat. Nem szeretném érzelmileg kihasználni sem és sehogy sem, ezt megmondtam neki is. Remélem van valami jó tanácsotok erre a helyzetre, mert nekem ötletem sincs, hogy mit kéne tennünk.
2013. aug. 20. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
én nem egyszer voltam így és általában megromlott a kapcsolatunk, vagy már nem is beszélünk, tudom, hogy ezzel nem segítettem, de elmondtam, hogy velem, hogyan volt.
2013. aug. 20. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nemjó a férfi-női barátság ,valaki mindig többet akar (ha csak nem bünronda valamelyik),egy biztos sose lessz már olyan mint elötte....
2013. aug. 20. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Oké, most nem tudom, hogy gonosz vagyok-e, vagy csak egyszerűen őszinte, de tényleg nem sejtetted? Azért egy olyan emberen, akit annyira ismersz, hogy a legjobb barátodnak hívd, kizárt, hogy ne vennéd észre annak a jeleit, amit amúgy is nehezen titkol el az ember, hogy szerelmes beléd.

Valószínűleg észre is vetted, de legyintettél rá, de itt az első hiba; már akkor tisztáznod kellett volna a dolgokat, amikor barátok lettetek, hogy úgy se kelljen elhidegülnötök egymástól, hogy nem vonzó számodra fizikailag.

Na mindegy, nem is szaporítanám a szót, mert az igazság az, hogy erre a problémára nincs megoldás. Legfeljebb megelőzni lehetett volna. Mivel valószínűleg a vonzalma nagy szerepet játszott abban, hogy szimpatizált veled, nem tudod úgy megszüntetni, hogy ne sérülne a barátságotok is.

Mint ahogyan azt már leírtad, megmondtad neki, hogy nem akarsz tőle többet. Ennyi. Ez a legtöbb, amit megtehetsz.

2013. aug. 20. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:

De egyszer vagy kétszer volt amikor sejtettem, de ő sosem volt ilyen. Mindig barátként beszélt velem és barátként is viselkedett.

Azért köszi ezt is.(:

2013. aug. 20. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor bukta van. Én voltam már a srác helyzetében, nem is egyszer, és mindig megromlott a kapcsolat, megszakadt, esetleg évek múlva lettünk ismét jóban.

Neki kell tenni valamit. Az a valami pedig a semmi. Ilyenkor kerülni kell a lányt, esetleg elbeszélgetni vele néha-néha, HA a lány keres.

2013. szept. 6. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ezért nem szabad szerelmet vallani...
2013. dec. 29. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!