Nem tudom mit tegyek!? A legjobb barátom szerelmet vallott nekem, de én csak barátként tekintek rá és eddig úgy tudtam, hogy ő is rám.
Oké, most nem tudom, hogy gonosz vagyok-e, vagy csak egyszerűen őszinte, de tényleg nem sejtetted? Azért egy olyan emberen, akit annyira ismersz, hogy a legjobb barátodnak hívd, kizárt, hogy ne vennéd észre annak a jeleit, amit amúgy is nehezen titkol el az ember, hogy szerelmes beléd.
Valószínűleg észre is vetted, de legyintettél rá, de itt az első hiba; már akkor tisztáznod kellett volna a dolgokat, amikor barátok lettetek, hogy úgy se kelljen elhidegülnötök egymástól, hogy nem vonzó számodra fizikailag.
Na mindegy, nem is szaporítanám a szót, mert az igazság az, hogy erre a problémára nincs megoldás. Legfeljebb megelőzni lehetett volna. Mivel valószínűleg a vonzalma nagy szerepet játszott abban, hogy szimpatizált veled, nem tudod úgy megszüntetni, hogy ne sérülne a barátságotok is.
Mint ahogyan azt már leírtad, megmondtad neki, hogy nem akarsz tőle többet. Ennyi. Ez a legtöbb, amit megtehetsz.
De egyszer vagy kétszer volt amikor sejtettem, de ő sosem volt ilyen. Mindig barátként beszélt velem és barátként is viselkedett.
Azért köszi ezt is.(:
Ilyenkor bukta van. Én voltam már a srác helyzetében, nem is egyszer, és mindig megromlott a kapcsolat, megszakadt, esetleg évek múlva lettünk ismét jóban.
Neki kell tenni valamit. Az a valami pedig a semmi. Ilyenkor kerülni kell a lányt, esetleg elbeszélgetni vele néha-néha, HA a lány keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!