Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gyerekkori barát?

Gyerekkori barát?

Figyelt kérdés
Több mint 3éve nem beszéltem normálisan az egyik gyerekkori (legjobb) barátnőmmel. Mi nem vesztünk össze, hanem a harmadik taggal összekaptam és utána már nem foglalkoztam vele, mivel úgy tudtam már nem kedvelnek. Kiderült ,hogy a másik barátnőm akivel nem volt veszekedés, erről mit sem tudott és azt hitte , hogy én haragszom rá. Ezt így futólag, közös ismerősök tudatták velünk. Úgy döntöttünk találkozunk jövőhéten, de én picit izgulok. Soha nem volt gond azzal, hogy beszélgessek valakivel, viszont most izgulok. Volt valakinek hasonló helyzete? Jól sült el a dolog, vagy erőltetetnek tűnt?

2013. aug. 23. 17:41
 1/1 Kanfa válasza:
Szia.Nekem is volt hasonló esetem.Egy gyerekkori barátnőmmel én se találkoztam 3 éve és nem vesztem vele össze csak hanyagoltam őt.Viszont nem tudtam róla szinte semmit így tudtunk miről beszélgetni.Semmiképp nehozdd fel az "összeveszéseteket"mert tompítja a hangulatot.Csak beszélgessetek a suliról,barátokról,fiúkról,családról,nyárról,meg általában minden hülyeségrőől:DD
2013. aug. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!