Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem meg végre 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg végre 21 év után?

Figyelt kérdés

Eléggé hosszú sztori, ha elmesélném az egészet, lehet azt hinnétek könyvből másoltam:) A lényeg, hogy együtt nőttünk fel, egy idősek vagyunk, eleinte ő próbálkozott nálam (még kislány voltam), én nem akartam tőle semmit ezért kerültem. 15 éves lehetett mikor összejött az első komoly barátnőjével, én kb 12-13 éves koromban jöttem rá, hogy kedvelem, és nem csak mint barátot. Pont ebből adódóan mindig tartottuk a távolságot egymástól, nem is lettek soha kimondva a dolgok, csak 1-2 alkalommal éreztette velem és én is vele, hogy többet jelentünk egymásnak.

Azt tudni kell, hogy jelenleg van barátnője (nem az akivel 15 évesen összejött) kb 2 éve vannak együtt.

Eljutottam arra a szintre, hogy nem bírom tovább, felőrli az idegeimet ez az egész helyzet. A barátnőjét egyszerűen nem lehet elviselni, kihasználja a fiút, érzelmileg zsarolja, a fiú szülei is utálják, mert tönkre teszi a fiukat lelkileg teljesen. Elég komoly dolgok is voltak a lány hülyeségéből adódóan köztük (életveszélyes dolgok is, a fiúra nézve), többször szakítottak is.

Félre ne értsétek, én nem akarok áskálódni bár azt nem állítom, hogy nem vagyok féltékeny.

Tudom, hogy én is elszúrtam, ő is sokszor próbálkozott, akkor nekem volt barátom, vagy még túl kicsi voltam hozzá, én is nála, akkor meg neki volt barátnője.

Mit lehetne csinálni, hogy ráeszméljen az a lány tönkreteszi teljesen, és hogy esetlegesen én ott vagyok neki? Nem akarom magam ráerőltetni, de szeretném ha tisztába lenne vele, hogy szeretem. Megmondani így konkrétan nem merem neki mivel mint mondtam sose lett semmi kimondva és mindig tartottuk a távolságot.

Ha valakit még érdekelnek részletek, akkor megírom privátban mivel nem akarok mindent közkinccsé tenni.

Mindketten 21 évesek vagyunk.

2013. ápr. 7. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Saját hibájából kell rájönnie a srácnak arra, hogy a barátnője mit csinál vele. Nem lehet annyira buta, hogy nem látja! Ha meg nem látja, akkor szerelmes elvakultan, ha látja, akkor is valószínűleg az, mert akkor nem viselné el a lányt. Tudom, hogy ezt nem könnyű olvasni neked, viszont amit tehetsz az az, hogy megvárod amíg szakítanak, ha nem akarsz belepiszkítani. A második, hogy elmondod neki, de ez lehet nem a legjobb ötlet, egy rossz időzítés elcseszheti az egészet. 21 év várakozás után még várj egy kicsit! Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor már nem tart soká.
2013. ápr. 7. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Tisztességtelen az amit Te csinálsz,ne szólj bele a magánéletébe,csak Te képzeled be magadnak azt,hogy boldogtalan.Keress magadnak más partnert,és felejtsd el azt a fiút.
2013. ápr. 7. 08:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Tényleg ilyen rossz a helyzet. A fiú barátai, és az egész családja utálja a lányt mert amelett hogy kikészíti a fiút még bunkó is. Egy kapcsolatban a 2.-3. év a rizikós szakításilag, nem? Ezt saját tapasztalataim után gondolom. Elmondani tényleg nem akarom neki, sokszor voltam már a közelébe de nem megy. Nem akarom elrontani.

Köszönöm a válaszod!!

2013. ápr. 7. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Nem csinálok semmit se, tisztázzuk.

2013. ápr. 7. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnek a részletek, hátha változik jelenlegi véleményem (azért is nem írom meg addig)
2013. ápr. 7. 08:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Írtam!
2013. ápr. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!