Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ilyen érzelmes, érzékeny fiú, mit szívjak, szedjek, hogy érzéketlenebb, férfiasabb jellemmé váljak és végre kelljek a lányoknak?
Nem minden a külső!! Engem kifejezetten taszítanak a nagypofájú,izmos,kigyúrt "menő csávók".
A barátom vékonyabb nálam(65kg) és átlagosnak mondható.És romantikus,figyelmes velem.
26 éves,sokan 20-nak sem nézik . :D
Imádom!
Én 10ből erős 7esnek értékelem magam.
Szerintem sportolj,vagy ha nem is sportolsz...járj el futni,teljesen megváltozik lelked és tested.A sportos külső is vonzó lehet.....
Sok sikert!!Ne add fel!Legyél bátrabb egy picit!
Ha szabad kérdeznem,hány éves vagy?
Üdv. Maci
A futással kitörölheti a seggét, a futástól vékony és szálkás lesz az ember, de az izomzat nem fog látványosan megnőni, a nők pedig mint tudjuk a nagydarab kigyúrt állatokat kedvelik. Mindezek ellenére a futást én is ajánlom, mint sportot, de a csajozás terén nagy előrelépést nem szabad tőle várni. A gyúrás esetleg segíthet, feltéve ha a kérdező hozzám hasonlóan nem veti meg az egész csirketáp és kokszzabáló társaságot és magamutogató életformát úgy ahogy van.
Egyébként a legjobb az úszás lenne, de lényegesen több energiát kellene belefektetni, mint a fehérjezabálásba.
"Bármit ,amit szívesen csinál és javít a közérzetén,csinálja... szerintem."
Ezzel tökéletesen egyetértek.
"Persze a legfontosabb h legyen önbizalma és merjen kezdeményezni."
Ezt viszont baromi könnyű mondani pláne nőként. Nagyon kellemes érzés, amikor az amúgy normálisnak tűnő nem plázacica csaj, közli veled, hogy "Nézzél már magadra!" Na az ilyen után legyen önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!