Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kezeled az ilyen magával...

Hogy kezeled az ilyen magával is őszintétlen barátot?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, aki nem csak neked ferdíti élete eseményeit, döntéseinek okát, hanem láthatóan magát is becsapja vele. Szeretem az illetőt, de egyre jobban fáraszt, hogy semmit nem tudok kezdeni vele, hisz ha finoman rávezetem, hogy kijelentéseivel magával is ellentmondásba kerül, és tényleg az ő érdeke lenne, hogy tisztán lásson, akkor tovább homályosít és inkább rám sértődik meg, hogy én nem értem őt.

Ti mit kezdtek az ilyen emberrel? Erre rámehet egy barátság?

2013. aug. 20. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szoktam a barátaim életét "igazgatni", ha neki úgy jó, hogy nem vesz tudomást dolgokról, hát legyen. Ha megkérdez, akkor elmondom mit gondolok, ha nm, akkor ráhagyom. Azért vannak elvárásaim, van, amit nm vagyok hajlandó tolerálni, ha "olyasmibe" keveredik az illető, akkor egyszer szólok, hogy ezt nem kellene, aztán ha nem változtat, akkor lépek, mert engem senki ne húzzon le magával..
2013. aug. 20. 12:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére olyasmiről nincs szó, hogy valami rosszba keverne engem is. Engem az ő esetében az zavar, mikor sorozatos önsorsrontást csinál, kérdi a véleményemet, elmondom, kimagyarázza, hogy az nem jó, vagy csak "nem hallja meg", aztán mikor megtörténik a várható "becsapódás" akkor meg nekem kell vakarnom a földről, és hallgatni, hogy "ki gondolta volna, hogy ez fog történni?!". Holott adta magát az egész helyzet. És nagyon fárasztó végignézni, hallgatni a sorozatos baromságait, amit ő okoz magának.
2013. aug. 20. 15:48
 3/3 anonim válasza:
Kérdező, hogy alakult a barátságotok?
2017. ápr. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!