Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezeled 3 és félévesed...

Hogyan kezeled 3 és félévesed hisztijét?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán ilyen nálatok ? Sokszor rá sem ismerek a kisfiamra :( Főleg ha valamit megtiltunk neki !
2013. ápr. 26. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
húúúh hát nálunk katasztrófa van! lányom nyáron lesz 4 így már el vagyok egy picit keseredve hogy lehet hogy ilyen marad? eddig úgy voltam vele hogy majd kinövi de most már félek hogy nem. :( nálunk pl ilyenek vannak: megyünk az oviba reggel, süt a nap jó idő van. erre elkezd nyávogni hogy neeem szeretem a napot, a szemembe süt. Mondtam neki h ne nézz bele és akkor nem süt a szemedbe, de csak nyávog tovább nagyon rossz hallgatni ahogy nyávog mintha a fogát húznák. de ő utálja a napot neki nem kell nap... és felhergeli magát a napon és elkezd toporzékolni hisztizni és így megyünk végig az utcán. De olyat is csinál hogy elindulunk otthonról és a ház sarkáig sem jutunk de ő neki már fáj a lába. és megint kezdődik a nyávogás a hiszti letérdel lefekszik.... mert úúúgy fáááj a lába. De érdekes ha boltba megyünk, ott szófogadó. megérti ha azt mondom h azt most nem vesszük meg mert drága, vagy ha mást választ visszaviszi azt amit meggondolt. de pl az öltözködés is olyan keserves. most már talán kezd helyreállni de egy jó héttel ezelőtt még minden reggel veszekedni kellett hogy öltözzön már fel. és nekem kellett felöltöztetni de az is csak nagy nehézségek árán mert rúgott csípett harapott hogy ne öltöztessem fel. nem tudom mi a megoldás. a lányomnál még esetleg egy kis féltékenység is lehet, mert van kistesója bár imádják egymást azért csak féltékeny lehet arra hogy a kicsit még öltöztetem meg etetem. A tiltás esetén ordítás van, a szobájába zárkózik és kb 10 perc után jön ki hogy neki simi kell ( simogatás) olyankor megsimizem megdajkálom és mondom neki hogy amit most csinált az nagyon rossz dolog volt. nem tudom ér e valamit.
2013. ápr. 26. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim még kisebbek,de hiszti esetén irány a kiságy! Csak akkor veszem ki őket ha abba hagyják. De sokszor már az is elég ha megkérdezem: Akarsz a ágyba menni???

Természetesen ez csak itthon megoldható. :(

2013. ápr. 26. 12:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Amíg kicsi volt nem hisztizett .. !
2013. ápr. 26. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!3 éves 3 hónapos a fiam,hát...tudnék mesélni.Változó hogyan kezelem.Ha fáradt,nyűgös,vagy éhes akkor ok nélkül szokott hisztizni.Kitalál valamit ami nem jó és ordít,engem kizavar(Hagyjál,menj ki!)De ha kimegyek még jobban rázendít.Ilyenkor ölbe veszem és hálásan borul a vállamra,ringatom kicsit,és megnyugszik.Ha nem engedek valamit akkor ez nem jön be,elterelem a figyelmét leginkább.Ha hisztizik nem tudok vele kommunikálni,mert befogja a fülét és becsukja a szemét.Hiába is magyaráznék neki szépen leguggolva,kizárt eset.Ha rosszat csinál és megszidom általában megsértődik,felpukkad és Buta anya! felkiáltással otthagy a fenébe,vagy elkezd kiosztani engem.Na ekkor jön a sarokba állítás,ha nem sikerül leszerelnem.Előtte 2 lányt neveltem,ez a fajta hisztis viselkedés ismeretlen volt számomra.Most megkaptam:DDD
2013. ápr. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!