Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott hazudni a párod, akár kisebb, akár nagyobb dolgokban? Miben? Hogy kezeled ezt?
szeretem mindennél jobban, elmondtam mindent ami igaz, őszinte voltam totálisan
erre azt hiszi hogy; van valami amirol hallgatok
Isten tudja hogy a Szerelmem, a kérdező mindent tud
mivel mindent tud ezért megkönnyebbült vagyok
2!
Szerintem a hazugságok hamar érezhetőek (nem tudjuk pontosan, hogy mit, hogyan, de az, hogy nem stimmel valami, azt hamar le lehet vágni...)
Amiről meg nem tudjuk, hogy hazugság, azt naívan elfogadjuk, hogy "nem hazugság", aztán később csap vissza az ostor.
Amikor meg bizalmatlankodik a másik fél, akkor ott valami baj van, mert bizalom nélkül milyen kapcsolat a "szerelem"? (béke)
Én is hazudtam exemnek (nem nagy dolgokban és nem sokat) szakítás lett a vége, nem tudok jól hazudni amúgy sem, lebuktatott, aztán a második "hazugság" leleplezésnél valami megváltozott, elkezdett nem bízni bennem.
Mindig úgy kérdezett rá/vissza minden dologra mintha mindent hazugságnak gondolna! Én meg ezt nem bírom, mindig zavarban voltam és ezáltal elnevettem magam(akaratomon kívül, pedig nem hazudtam neki). Ő meg egyre jobban nem bízott bennem. Aztán egyszer azt, mondta vége.
Én a lényeget megtanultam egy életre, még ha féltékeny és idióta is vagy akkor se szégyenlősködj az előtt akit szeretsz ne szépíts ! Nem éri meg. Nem kell megfelelni csak szeretni kell. B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!