Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek igaz barátaim?

Miért nincsenek igaz barátaim?

Figyelt kérdés
Én nem vágyok sokra csak egy őszinte barátságra, vannak is "barátaim" de ők csak akkor keresnek ha valami kell, vagy ha nincsen más, pedig én nem érzem magam olyan szörnyűnek.. szakítás után állok és nincs mellettem senki. Mit tehetek rosszul? 19/L

2013. aug. 11. 13:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok kiállhatatlan nem szoktam panaszkodni igazából... csak vágyok arra hogy legyen valaki akivel elhülyesékedhetek lóghatunk együtt baromságokat csinálunk vagy csak fekszünk a fűben és nézünk ki a fejből. Nem vágyom arra hogy sokat panaszkodjak akárkinek is... Persze el mondom ha bánt valami és cserébe én is meghallgatom próbálok segíteni
2013. aug. 12. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha Pesten laksz, egy fűben fekvésben benne vagyok. :) Attól, hogy férfi vagyok, nem kell rosszra gondolni. Abszolút tisztességes szándékkal írok, nem kívánlak "megfektetni". Nem Pesten lakom, de régóta készülődök ismét felmenni, egyedül meg unalmas. 23/F
2013. aug. 12. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesten lakom, 2014-ben szándékozom majd felmenni tanulni
2013. aug. 12. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Elárulod merre laksz, ha nem Pesten?
2013. aug. 12. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Gyere! Itt lesznek barátaid, garantálom:D
2013. aug. 12. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem garantálnám.
2013. aug. 17. 20:16
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok. Szerintem a te barátaid inkább csak haverok, nem? Nem hiszem, hogy te tennél bármit rosszul, vagy olyan szörnyű lennél hogy nem lehet veled barátkozni... Sajna elég gyakran előfordul hogy "eltűnnek" mellőlünk a barátaink, más irányba kanyarodik az életük, vagy csak simán megváltoznak az évek alatt és már nem találjátok a közös hangot..

Ha van kedved velem ismerkedni / beszélgetni, írj nyugodtan, nekem is hiányzik pár igaz barát az életemből. 25/L

2013. aug. 20. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!