Minden az én hibám?
Van 1 barátnőm akivel már születésünkkor jóban voltunk.Ovi után ketté szakadtun ők elköltöztek messzebbre.Aztán nem beszéltünk.4.-ben rátelefonáltam.Örült. Aztán ott folytatódott a barátság ahol abbamaradt.Most végeztem el a 6.-at.A nyáron nem sokat találkoztunk mondván ő messze lakik én pedig mindíg elutazok,családi programok.Ha facebook-on fent vagyok ő nincs.1-szer kaptam tőle egy olyan üzit (csak mert kb 1 hónapja nem beszéltünk)hoy valóban legjobb barátnők vagyunk-e vagy csak úgy csinálunk mintha.Ez nagyon fájt.Utána folyton támadott hogy milyen vagyok már.Mondtam neki hogy hogy nem tudtam vele találkozni eddig.Utána felhozta azt hogy a többi barátnőmmel miért érek rá találkozni.Aztán mondtam hogy azért mert ők 1 háztömbnyire laknak tőlem ezek általában hirtelen ötletek ha már unatkozunk 30 percet együtt töltsünk.
Holnap viszont találkozni fogok a legjobb barátnőmmel.Nem akarom hogy ez a kapcsolat 1 hónap miatt véget érjen.Ez 13 szép év volt.Ráadásul neki annyi barátnője van velük is találkozik akkor én miért ne találkozhatnék.Lassan le akar tiltani a barátnőimről,úgy hogy ő még a szülinapjára sem hívott meg én pedig igen őt.
Tényleg sajnálom hogy így alakult de ha ez szoros barátság akkor 1 hónapon nem múlik?.Vagy igen?Tényleg én szúrtam el mindent?
Szerintem az mindent elárul, hogy le akar beszélni a többi barátnődről. Soha ne hagyd az ilyet. Szabad ember vagy, önálló döntésekkel. 12-3 éves lehetsz ha most voltál 6.-os..tehát anyád, apád megtilthat neked dolgokat, de egy ilyen "senki" nem. De már az sem komoly barátságra utal, hogy 1 hónap után felmerül benne hogy nem vagytok igazi barátok. A barátok nem attól azok, mert állandóan egymás seggébe vannak. Nekem volt már többször h 1 hónap kimaradt a barátnőimmel(más suli, érettségi időszak stb.), de nem halt meg a barátság. Miért? Mert igazi. Volt az egyik lánnyal egy mélypont is, amolyan szünet a barátságban, de azt se mondanám igazi szünetnek. És végül újra "egymásra találtunk", azóta is minden rendben. Szóval ha engem kérdezel, beszéld meg vele személyesen, és ha megint ilyesmivel áll elő, akkor válaszold rá azt hogy: Igazad van, nem vagyunk igazi barátok. Ne is legyünk. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!