Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » HELP! Most akkor a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Most akkor a barátnőm pasija, vagy engem szeret, MI VAN? Az én hibám ami történt?

Figyelt kérdés

4 hónapon keresztül jártam egy sráccal, aki nagyon helyes, vicces, helyes és aranyos volt.

mikor szakított velem, azzal indokolta h rájött h az LB-mbe szerelmes. Én nem kaptam fel a vizet, megértettem, és ennyi.

mikor elmondtam a barátnőmnek, csak röhögtünk rajta.

láttam h tetszik a barátnőmnek a srác, így bíztattam, h nyugottan kezdeményezzen. 1 hónap múlva már jártak, mikor az utolsó tanítási napok voltak a suliban.

az évzárón úgy voltak elrendezve a díjátadón a székek, h a második sorban ültünk. Mikor vége lett az ünnepségnek még ültem a helyemen, és megnéztem az smseimet. Mikor végül feláltam a helyemről és elkezdtem kisétálni, jött velem szembe a srác, de telefonált, és nem vett észre és elgáncsolt! Ez nem is lett volna nagy dolog azon kívül h hasalok egyet a porban, de utánamugrott h elkapjon, így ő vágódott hanyatt, én meg csak leültem.

de pont jött szembe a barátnőm, aki csak anyitt látott, h szegény srác ugrik utánam, és elkap, mielött huppanék egyet.

ő csak megált egy pillanatra,aztán sarkonfordult és elment.

most azt állítja a haveroknak, h flörtölök a pasijával, és nem áll szóba velem soha többé.

aki ezt olvassa lehet h úgy gondolja , mért húzta fel magát egy ilyen dolgon a barátnőm, de mégis lelkiismeretfurdalásom van.

MIÉRT?

2013. júl. 2. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem a te hibád, a barátnőd baromi gyerekes.
2013. júl. 2. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem bízik benned, a srácban, de leginkább önmagában. Fel kéne nőni neki először.
2013. júl. 2. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem nagy ötlet, amit csináltatok. Mármint barátnő exével kezdeni, mert nagyon könnyen rámegy a barátság. Ahogy az történt a te esetedben is, pedig semmi rosszat nem tettél.
2013. júl. 2. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

a kapcsolatukban azt hiszem a bnőd részéről nincs bizalom, ennyi

amúgy a srác ha nem mondja el mi történt, az meg elég érdekes, N

2013. júl. 2. 18:28
 5/5 belbolyhocska ***** válasza:
Szerintem gáz, hogy nem bízik meg benned a barátnőd. Mért akarnál lenyúlni egy pasit, akit már egyszer megkaptál, és te győzködted a barátnődet, hogy jöjjenek össze? Bocs, de ez a lány nagyon buta...
2013. júl. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!