Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt mindig?

Miért csinálja ezt mindig?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel jóba lettem baráti szinten. A rengeteg beszélgetés alatt én belé szerettem. Jó pár hónapja szeretem már úgy. Először nem akartam elmondani, hogy ne rontsam el a barátságunkat. Utána nem bírtam magamban tartani elmondtam. Erre mondta, hogy már ért mindent. Megbeszéltük, hogy ettől függetlenül barátok maradunk. Meg amugy is van pasija tehát nem akartam rányomulni vagy ilyesmi..És a kérdésem az lenne, hogy kb egy évbe kétszer beszéljük meg azt, hogy találkozunk. Előtte egy héttel. Előttevaló nap meg lemondja vmi kifogással Miért csinálja ezt mikor ő hozza fel, hogy nyáron talizna? Amugy én 15f ő nemrég lett 16

2013. aug. 1. 02:21
 1/4 orchi válasza:
Nehéz kiigazodni a lányokon. Néha magunk sem tudjuk mit akarunk. Az is benne lehet hogy fél vagy csak szórakozik veled és azt teszteli mennyire vagy kitartó és mennyire érdekel téged. Arra kicsi az esély hogy mindig közbejön valami. Kérdezz rá miért csinálja az a legegyszerűbb....ha igazán találkozni akarna veled akkor szakít rád időt akkor is ha dolga van... szerintem
2013. aug. 1. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ezaz. Ha annyira találkozni akart volnaakkor megoldja. Még megbeszélem vele azért. Mindenki azt mondja felejtsem el mert hülyít stb. De egyszerűen nem megy. Hacsak barátok vagyunk nekem az is elég csak beszéljünk meg találkozzunk néha, mint két barát, főleg ha ő hozta fel, hogy nyáron találkozna.
2013. aug. 1. 13:35
 3/4 orchi válasza:
De ha csak barátok vagytok/ maradtok nem gondolod hogy neked csak rosszabb ha találkozgattok így hogy te többet érzel?
2013. aug. 1. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
ebben igazad van. :) de ha nem beszélünk akkor meg az a rossz érzés. Sehogy se jó. Lehet tudat alatt azt várom mikor szakít a palijával.
2013. aug. 1. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!