Nincsenek barátaim, mert senkivel nem találom a közös hangot, keresem a mélységet az emberekben. Lehet, hogy fel kéne adnom önmagam?
Én is pont ettől szenvedek... és rettegek a jövő évtől a suliban, hogy újra velük kell lennem. Keresem a kiskaput, de sajnos nincs lehetőségem máshová menni. Nagyon nehéz, amikor érzed, hogy te nem vagyok olyan mint ők. Ugyan néha már bosszúságból teszek olyat, amit az elveim tiltanak... de elsősorban magamban vagyok az, aki, olyan, amilyennek lennem kell.
Én csak azt mondom, fiatal vagy még. Ezer és ezer alkalmad lehet rá, hogy mély és értékes kapcsolatokat alakíts ki! :)
Én pont most tartok itt. Kiskoromban volt egy legjobb barátnőm de amint elkezdtük a középiskolát azt mondta, hogy úgy sem vagyunk egyformák keressünk magunknak más barátokat.
Akkorát csalódtam benne. De mostmár úgy gondolom, hogy feleslegesek a barátok, úgyis egyszer elválik az utatok.
16/L
Azóta kibékültetek #15ös ? :)
(Velem is volt ilyen, tudom milyen sz...r) :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!