Szociális fóbia. Mit lehet vele kezdeni?
Elég csapnivaló lehetett az a pszichológus. Én nem nevezném normálisnak a panaszaidat. nekem is volt szocális fóbiám, és marha nehezen múlt el, én végigpróbáltam már az antipepresszánsok zömét, meg pár pszichiátert, mire végre a Velaxin bevált, és elmúltak a panaszaim. Ha ilyen erős kontrollálhatatlan szorongásod meg alvászavarod van, keress egy másik pszichológust, ill. pszichiátert. Alternatív gyógymódot nem próbáltam.
Jobbulást kívánok kedves Esőember!
Melyik megyében laksz?
Csak mert én is voltam hasonló helyzetben, ha gondolod beszélgethetnénk.
19/L
Én is sorsközösséget vállalok veletek, hasonló problémáim vannak, és teljesen magányos vagyok.
Örülnék, ha beszélgethetnénk.
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat, már az együttérzésetek is sokat segített. Kaptam több privát üzenetet is, hogy jó lenne beszélgetni. Részemről, ha gondoljátok, skype-on elérhető vagyok, ha szeretnétek, vegyetek fel bátran:
azonosító: queen2295
mailcím: anotherone1@windowslive.com
nem tudom, melyik segítségével tudtok megtalálni, mert elég analfabéta vagyok a Skype-hoz, de próbáljátok ki mindkettőt, valamelyik biztos működik. :)
én is hasonló cipőben járok de, kezdem azt hinni hogy mindenki szociális fóbiának nevezi ezt a dolgot de lehet csak hogy egy kicsit nagyobb fokú félénkség csak kicsit túl van dramatizálva.és kissé első világbeli probléma is hiszen valakinek az életben maradásér kell küzdenie mi meg itt ilyesmikkel ütjük el az időt jódolgunkban.
másrészt viszont nagyon együtt érzek veled szinte az egész tüneteggyüttest és az szinte az egész rám is vonatkozó problémakört körülírtad.
de amíg itt ezeket a kérdéseket nézem hasonló témában kissé megnyugtat hogy nem vagyok ezzel egyedül és hátha valaki tud belém annyi önbizalmat csepegtetni hogy ne utáljam magam ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!