Mennyi barátotok van?
Nekem nincs egy barátom sem! Már-már ciki, mikor megkérdezik, mész találkozol barátnőiddel? Hát nem! Mert nincs egy se!!!Normális lány/nő vagyok, az általnosban, középiskolágam volt igazi jó barátnőm, és sok fiú barátom, de mostanra egy sincs (másik iskola, különböző életmód). Külföldön dolgozok egy évben csak 3 hónapot vagyok otthon, de azt is elosztva! Hogyan tudnék barátokat szerezni! Eléggé szomorú vagyok, úgy érzem, hogy hiányzik, hogy legyen legalább egy igazi barátom/barátnőm!Eddig nem is probáltam igazi barátságot szerezni, mert nem szerek emberkben csalódni, és ettől féltem!
Lécci segítsetek!!!
En 3 eve kulfoldon elek , de a paromon kivul nincsen senki akivel baratkozni tudnek.
Ha valaki hasonlo cipobe jar, nyugodtan irhat privit
24/L
3 barátnőm van, közülük egy olyan, akivel szinte minden nap beszélek, a másik kettővel ritkábban jövünk össze.
Évekig nekemsemvolt egy sem, messze költöztem a szülőhelyemtől már felnőttként, és itt senit nem ismertem. Aztán voltak barátnőim rövidebb időszakokra, de azok megszakadtak, eltávolodtunk. A mostaniakkal a bajban találtunk egymásra, egymás mellett álltunk, és ez összekovácsolt. Úgy indult, hogy é bajban voltam, ők pedig mellettem álltak, támogattak hónapokig. Mikor ők voltak bajban, akkor meg én támogattam őket. Így könnyű volt kialakulnia a bizalomnak:)
37/N
Nekem sincs egy igazi barátnőm se, csak "haverok", ők 4-en vannak. Itt is megismerkedtem egy lánnyal, vele jó "online barátnők" lettünk :)
Ha valaki szívesen ismerkedne én benne vagyok :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!