Miért nincsenek barátaim?
Akik még korábban, évekkel ezelőtt válaszoltak, tőlük kérdezem, hogy tudtatok-e új kapcsolatokat kialakítani? Mi kellhet hozzá?
Hátha valaki tanul a tapasztalatokból.
Ha ez megnyugtat valakit:
Általánosban nem voltak barátaim mindenki piszkált meg röhögött rajtam középsuliban pedig lett egy olyan legjobb spanom a mai napig akivel kurvára utáltuk egymást kis korunkba ebből azt akarom kihozni hogy mind a barátokat illetve a barátnőket az élet hozza jön magától az egész valakinek előbb valakinek később…
Sajnos jelenleg velem is ez a helyzet.
Szóval ha valaki még látja ezt keresek egy olyan lányt aki ugyanilyen cipőbe jár .
19/L Bp
Sziasztok
Én 40 éves vagyok és nő. Nekem sincs baràt/barátnőm..Az okàt is tudom.Règen volt több is aztán ha néha úgy alakult ,hogy nekem volt gondom elfordultak. Így aztán jó magam alakítottam így. Vannak haverjaim akikkel néha beszélek, de ők csak haverok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!