Miért nincsenek barátaim?
Ezzel én is így vagyok, csak felszínes kapcsolataim vannak...
L
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy nincs-e kedvetek osszehozni egy talalkozot?
Budapest, 22/L
Bár ez egy 6 éves bejegyzés, aktualitását nem vesztette el. SAJNOS ..:D
Kerdezo, en lany vagyok, van kapcsolatom 6 eve , de a legjobb baratNOM gyakorlatilag egy ellenkezu nemu, megpedig a baratom . :D Tudom hogy szamithatok ra, de azert na, nekem is hianyzik egy amolyan legjobb azonos nemu barat, ami a tipikus filmekben, konyvekben van.
Az altalanos iskolaban tobbszor is azt hittem, hogy vannak igazi barataim, de nem voltak. Vagy kiturt mas, mert paratlanul voltunk, vagy egyszeruen csak nem illettem oda ( ez mar sulivaltas utan volt) mert jobban tanultam ( volt akinek ez nem tetszett es az anyja nem engedte tovabb a szerdai talikat hetedikesen) vagy mert masok szemeben egy nyomi réti stréber voltam, botsáska testtel. Ja, meg az utaljuk mar ki csak ugy a masikat is divat volt akkoriban. En meg visszapofazni se mertem a bully kocs.ogoknek, szoval senki sem mondhatja hogy egy undok beka voltam.(Mondtak amugy rolam :"D) azota is ugy jarok-kelek a vilagban hogy azt hiszem, en az emberek nagy reszenek unszimpi vagyok.
A gimihez is no comment: 37 fovel kezdtunk ennek harmada fiu, ok alapbol kiestek,26an maradtunk vegul, de az osztaly java a helyi tehetos, mar tininek is huszonevesnek kinezo lanyokbol allt , meg nem egy osztalytarsam volt akivel 5 ev alatt 5 mondatot nem beszéltem. Egyebkent ott lett egy sajat korom, en es 3 masik lany, de ebbol az egyik, nevezzuk V-nek, tulsagosan is eloterbe helyezte a masik tagunkat,A-t. En es D pedig alsobb szinten vagyunk. V szulinapjan is A erkezett legkesobb, es egesz nap tiszta ideg volt miatta, nem karpotolta az sem h en es D egesz nap vele voltunk.
V-vel egy egyetemre jarunk, megismert egy fiut K-t, ha vele van eszre se vesz, aztan V engem akkor keres mikor kene jegyzet meg info a vizsgarol meg a zh-rol ...:DDD Mert hat K nem marad oran,igy o sem :) Jegyzet meg hat kinek van persze h nekem :)
Ja meg van egy masik baratnonek kikialtott lany, aki altalanosba utalt mert ugyanaz volt a vezeteknevunk, joba lettunk evekig beszelgettunk volt 1-2 elhidegules de elvoltunk. Iden sajnos lett egy csaladi tragdwiaja ami megviselte, na meg joba lett a gyerekkori legjobbb baratnojevel, nekem meg 2 honapja nem valaszolt. Szulinapomkor irt bocsanatkerve uzenetet , de nem fejtette ki miert nem irt, csak h" bocsi h eltuntem de remélem nagyom boldog. Bla bla bla" :) Eltudjatok kepzelni milyen izzadtságszagu volt az egesz szoveg.
Meg van egy lany akivel altalanosbol ismerjuk egymast, osszekot az a hanyas telepules ahol lakunk, viszont sokszor feltunt h hazudik nekem.
Videki egyetemre jarok,bejaros vagyok igy a kolis ismeretseg kilove, a szakomon 30an kezdtunk kb akik nappalisok. Megfogadtam tavaly: nem fogok odamenni kezdemenyezni senkihez mknt ahogy elotte tettem, akarjon mar engem is megismerni valaki, vagy bejelolni a facen. Vegul 2 lanyhoz megis odamentem. Nem teljesen erzem oket zsák a foltja szemelynek, de ha nem megyek oda, higyjetek el maganyos kutyakent vegeztem volna :') De amugy lassacskan jelolgetnek be az emberek a facebookon szoval valamit megis er ez a passzivitás.
Na, 21 eves koromra ez az en nagy baratsag csokrom, ami erosen konvergal a nullához :D De oszinten, ha meg ezt valaki olvassa, mi az oka ennek? Olyan ertektelennek erzem emiatt idonkent magam, pedig egyaltalan nem vagyok egy unalmas, befásult személyiseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!