Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyenek a nők egymással?

Miért ilyenek a nők egymással?

Figyelt kérdés

Először is mint mindig, tisztelet a kivételnek!

A legtöbb női barátság hihetetlenül felszínes, szinte folyamatosan hallom, hogy az állítólagos legjobb barátnők miket mondanak egymásról a másik háta mögött. Folyton megy a rivalizálás, az összehasonlítgatás. Ha két jóképű férfit egymás mellé sodor az élet tök jól elvannak, de a két szép nő folyamatosan fúj egymásra.

Állandóan megy a lenézés, a másik egrecírozása. Ha valaki fiús lány, azt a csajosok pesztrálják, hogy igénytelen, szakadt, csúnya vagy épp leszbikus. Viszont ha egy lányos lány kerül a fiúsabbak közé ő lesz egyből a kényes, a lotyó, aki csak a külsejével törődik, ebből kifolyólag biztos buta is. Sokuk olyan előítéletes és csak a textilt meg a csinos (vagy kevésbé csinos) pofit látja és esélyt sem ad a mögötte lévő embernek.

Vagy csak én tapasztaltam eddig ezeket? Ti hogy gondoljátok? Élmények esetleg?

2012. dec. 10. 20:09
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ezt én is észrevettem sajnos, pedig én is lány vagyok...

de igaza volt az egyik előttem válaszolónak, ebben a mai szar világban már ritka az igaz barátság, csak érdekből vannak egymással az emberek (a legtöbben, szerencsére akadnak még kivételek)

14l

2012. dec. 30. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Sajnos, a barátságok is olyanok lettek, mint a papírzsepi: telefújják aztán eldobják és jöhet a következő...

Akár nő, akár férfi, de nőknél pláne, eben igaza van a kérdezőnek. Főleg, ha egyik barátnőnek pasija lesz, akkor a másik barátnő le van xarva, de teljes mértékben. Vagy megy az irigykedés. Neked van, nekem nincs...

Én is ezt tapasztalom. Nekem se nagyon maradtak barátnőim: mostanában egyik sem ér rá a 2 közül / persze, nem dolgoznak szüntelenül és gyerekük sincs, ehhez képest /.

Ahogy feljebb írták, gonoszabb lett a mai világ, nem törődnek egymással az emberek, lazulnak a kapcsolatok, csak magadra számíthatsz igazából...

2013. márc. 9. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:

A nők hajlamosak nyíltan kimutatni / kimondani a saját véleményüket, ezért sajnos az ő körükben alakul ki az iskolai megaláztatás, mint pl. a lelki. Többségük interneten is zaklatja azokat, akiket nem szeretnek. Igaz, fiúk is csinálnak ilyet, de ők inkább verekszenek.

Az osztályomban volt három lány, akik mindenkivel utálatosak voltak, nemcsak velünk, más osztályba járókkal is. De egymással is ezt tették, ha valami hülyeségen vitatkoztak :D Érdekes módon akkor nyugodtak le, amikor az egyik lányt kivették az iskolából a szülei magatartás problémák miatt. És nélküle nem szórakozhattak jól, vagy csak rájöttek, hogy ő csak játékszernek használta őket.

Úgyhogy, onnantól kezdve csend és nyugalom lett végre.

2013. márc. 29. 10:33
 14/17 anonim válasza:

Nőként állíthatom, hogy a nőknél gusztustalanabb faj nincs a Földön.

Én is voltam hasonló cipőben, voltak olyan "barátnők", akikről azt hittem, hogy a legjobbak, az egyik anno megkért hogy lépjek be neki az e-mailjába, mert nem volt nete. És azt látom hogy ő és a másik barátnőm kibeszéltek, hogy milyen undorítóan nézek ki egynémelyik képen.

Voltak olyanok, akik irigyek voltak rám, mert jól tanultam, neki is megvolt a lehetősége, hogy jobb legyen. Mindegy.

Volt olyan barátnő, akinek addig voltam jó, amíg eljártunk bulizni, hogy ne egyedül legyen.

Olyan eset is volt nemrég, hogy a barátnőmmel összecuccoltunk egy albiba, holott előtte leosztott, hogy miért nem hívom... ugyanannyiba telt volna neki is. Aztán kb egy hétig bírtam vele, mert egy idióta volt.

Volt olyan barátnőm is, aki ugyancsak kibeszélt, és a poén az volt, hogy bemásolta nekem véletlenül az oda nem illő részeket is, ami rólam szólt :D (utálta kétszer leírni ugyanazt a sztorit)

Szóval egy a lényeg. Inkább ne legyen egy barátom sem, és akkor tuti nem használnak ki. Nekik köszönhetően magam köré húztam egy falat, így nehezen nyílok meg az embereknek. Engem sosem a textil érdekelt, meg a divat, hanem a belső értékek.

A legérdekesebb, hogy a pasi ismerőseimmel jól kijövök, bármiről lehet velük beszélgetni.

Szóval kedves kérdező nem csak te vagy egyedül ezzel a dologgal, amilyen világot élünk nagyon kevés olyan ember van, akik nem érdekből barátkoznak.

2013. máj. 29. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az nem barátság. Tudom, mert nekem vannak IGAZI barátnőim.

Ezek csak haveri kapcsolatok maximum. Olyan "jobban utálok egyedül lenni, mint veled" félék.

Én alapsuli óta szerencsére nem láttam ezt a fajtát.

2014. jún. 23. 15:39
 16/17 anonim válasza:
Férfiaknál ugyanez megvan, sőt, jóval trógerebbek. Ha van egy potenciálisan náluk jobb, de még nem kialakult személyiségű hím, MINDENT megtesznek, hogy barát képébe bújva, de elllehetetlenítsék, visszafogják. Piáltatás, anyagilag függővé tétel, sokminden. És nem, nemcsak a prolik között.
2019. febr. 10. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 ez egyáltalán nem így van.

Vagy ha volt hasonló ember, azt nagyon hamar kiszurtuk hogy nincs minden rendben vele...

2021. febr. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!