Barátnők! Ti egy héten hányszor beszéltek egymással?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszára is kíváncsi vagyok akik nem egy suliba járnak. Előre is köszönöm a válaszokat!2012. máj. 24. 20:55
1/9 anonim válasza:
Van, amelyikkel midnen nap, van akivel csak 2-3 hetente egyszer.
2/9 anonim válasza:
250 km-re lakunk a barátnőmmel.Minden nap beszélünk telefonon.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én barátnőm ilyen fura, hogy nem szeretne minden nap beszélni? Vele csak hétvégén beszélek :( 20/L
2012. máj. 24. 21:06
4/9 anonim válasza:
Nálunk attól függött,hogy épp volt e kinek dicsekedni,vagy kinek panaszkodni.Ha az állítólagos barátnőimnél épp minden rendben volt,akkor volt,hogy hónapokig nem kerestek.De ahogy felütötték a fejüket a gondok,egyből jöttek a hívások naponta többször.
5/9 anonim válasza:
A legközelebb barátnőmmel úgy kb. 2 hetente. Van, akivel 3-4 havonta futunk össze.
Mindenki dolgozik, párban él, háztatást vezet. Nem érnek rá ilyesmire túl sűrűn.
6/9 anonim válasza:
Mi szinte minden nap. Ha egy nap nem beszélünk, akkor tuti valaki ráír a másikra :)
7/9 anonim válasza:
Mikor hogy. van hogy hetente van hogy ritkábban.
8/9 anonim válasza:
Van olyan barátnőm, akivel minden nap beszélek (akár órákat, telefonon) van akivel hetente 1-2 alkalommal, van aki külföldön él és kb. havonta egyszer (de akkor órákig)
(már kinőttem az iskolás korból kicsit 40 fölött járok)
9/9 anonim válasza:
Ket kulonbozo orszagban lakunk. Midennap beszelunk szinte, foleg miota megszuletett a keresztlanya.
Iszonyatosan hianyzik nekem, de o(k) meg nem akarnak kikoltozni kulfolre (hozzank), meg biznak a csodaban..
Viszont mar csak 23 nap es jonnek egy honapra latogatoba, utana pedig mi megyunk 2 honapra haza.
Ilyenkor persze sulve-fove egyutt vagyunk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!