Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnők! Ti egy héten hányszo...

Barátnők! Ti egy héten hányszor beszéltek egymással?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszára is kíváncsi vagyok akik nem egy suliba járnak. Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 24. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, amelyikkel midnen nap, van akivel csak 2-3 hetente egyszer.
2012. máj. 24. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
250 km-re lakunk a barátnőmmel.Minden nap beszélünk telefonon.
2012. máj. 24. 21:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én barátnőm ilyen fura, hogy nem szeretne minden nap beszélni? Vele csak hétvégén beszélek :( 20/L
2012. máj. 24. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk attól függött,hogy épp volt e kinek dicsekedni,vagy kinek panaszkodni.Ha az állítólagos barátnőimnél épp minden rendben volt,akkor volt,hogy hónapokig nem kerestek.De ahogy felütötték a fejüket a gondok,egyből jöttek a hívások naponta többször.
2012. máj. 24. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A legközelebb barátnőmmel úgy kb. 2 hetente. Van, akivel 3-4 havonta futunk össze.

Mindenki dolgozik, párban él, háztatást vezet. Nem érnek rá ilyesmire túl sűrűn.

2012. máj. 24. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi szinte minden nap. Ha egy nap nem beszélünk, akkor tuti valaki ráír a másikra :)
2012. máj. 24. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hogy. van hogy hetente van hogy ritkábban.
2012. máj. 24. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan barátnőm, akivel minden nap beszélek (akár órákat, telefonon) van akivel hetente 1-2 alkalommal, van aki külföldön él és kb. havonta egyszer (de akkor órákig)

(már kinőttem az iskolás korból kicsit 40 fölött járok)

2012. máj. 24. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ket kulonbozo orszagban lakunk. Midennap beszelunk szinte, foleg miota megszuletett a keresztlanya.

Iszonyatosan hianyzik nekem, de o(k) meg nem akarnak kikoltozni kulfolre (hozzank), meg biznak a csodaban..

Viszont mar csak 23 nap es jonnek egy honapra latogatoba, utana pedig mi megyunk 2 honapra haza.

Ilyenkor persze sulve-fove egyutt vagyunk :)))

2012. máj. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!