Mit gondoltok a személyiségemről? Szimpatikus vagyok vagy inkább ellenszenves?
Mondhatni átlagos lány vagyok, kezdjük a kőlsőmmel:
- 163 cm
- 52 kg
- 18 év
- lány
- barna haj
- zöldesszürke szem
Vidéki megyei jogú város nyolcosztályos gimijébe járok, most leszek végzős. Orvosira szeretnék majd jövőre felvételizni. Kitűnő tanuló vagyok, de alig tanulok, csak versenyekre, ahol igyekszem magamból a legjobbat kihozni.
Szeretek sportolni, főleg a 4 évvel fiatalabb hugommal járok el bicajozni :) A barátnőimmel nem olyan gyakran, de azért kéthetente találkozgattunk a nyáron, elmentünk mozizni vagy csak fagyizni egyet. Voltam a strandon, ez volt idén a nyaralás, ugyanis nyelvtanárra sok pénzt szánt a család. Szabadidőmben szeretek még filmet nézni, zenét hallgatni és zongorázni (hű, de nagyon, főleg, ha néhanapján beengednek ingyen a zenesuliba és játszhatok azon az igazi gyönyörű fekete hangversenyzongorán!) Ja, és nagyi a szomszédban lakik, ahol van 2 aranyos kutyus és 5 kiscica, nagyon szeretek velük is játszani. Sokat segítek otthon anyának a takarításban, mert jólesik, hogy leveszek valamennyi tehet a válláról.
Kérdezzetek még nyugodtan! Csak szeretném magamat kívülről is látni, független bizottság által megítélve :D
# 18
Most töltöm a tesztet és köszi a linket, rendes vagy ;)
Nálam:
Jung féle típusvizsgálat
I:56%
S:62%
T:52%
94 kérdéses teszt
I:59%
S:52%
T:74%
J:76%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!