Hogyan tudnék figyelmen kívül hagyni egy számomra ellenszenves személyt?
Régebben nem volt semmi gond a kapcsolatunkban, de ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy kihasznál, és kibeszél a hátam mögött. Azóta kerülöm a társaságát, ahogy csak lehet. Szinte már csak köszönő viszonyban vagyunk, ami nekem bőven elég. De ő néha próbál közeledni, mert szinte 1 barátnője sincs.
A problémám az, hogy ha már egy képet meglátok róla, nagyon dühös leszek, és ellenszenv támad bennem. Ezt szeretném valahogy leküzdeni, semleges emberként akarok rá tekinteni, hogy ne akadályozzon a céljaimban. Hogyan tudnám őt figyelmen kivül hagyni?
Ismerős érzés, csak annyit nem értek ebből, hogy mért akadályozna a céljaidban.
Amúgy gondolj arra, hogy ő is ember és nem tökéletes.Lehet, hogy nem szép dolog kihasználni valakit, meg kibeszélni a háta mögött, de mindenki követ el hibákat.
Gondolj arra, hogy ez csak megerősített téged, így könnyebb lesz elérni a céljaidat.
első vagyok,Ne kerüld!Semmi értelme, hogy kellemetlenül érezd magad miatta
még te kerülgesd, holott nem csináltál semmit?
Amúgy biztos jót tenne ha megmondanád neki, pl legközelebb mikor barátkozni akar veled, hogy szálljon le rólad ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!