Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szerintetek ellenszenves ha fogszabályzós a lány?
Figyelt kérdés
Én még nem csókoloztam de már jártam valakivel habár le akart csókolni de nem engedtem és kíváncsi vagyok nem el ciki ha fog szabályzom van2012. aug. 25. 16:45
1/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem :Ö sőt néha még szexi is :) 17/F
2/12 anonim válasza:
nem ciki.
De ha kerestél volna egy kicsit,vagy 6 fogszabis kérdést találhattál volna.Ahol leírjuk mi pasik,hogy egyáltalán nem zavar a fogszabályzó
3/12 anonim válasza:
Nem ciki, sőt szexi is lehet. A helyesírásodra viszont figyelj kicsit jobban, az már inkább ciki.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 25. 16:50
6/12 anonim válasza:
én már smároltam fogszabályzós csajjal. kicsit furcsa volt (érezhető volt a fogszabályzó) de megszokható. nem volt vele gond.
7/12 anonim válasza:
Nem ciki! Nekem nincs semmi bajom vele ha egy lánynak van! Egyszer pont egy ilyen csaj tetszett! Egyébként miért is zavarna minket?:D
8/12 anonim válasza:
Hogy miért zavarna titeket? hmmm... nézzük csak a csajnak szinte mindig kikezdi a száját, fáj a foga tőle, ha a fiú végig nyalná a fogát 99%, hogy felsérti a nyelvét....
9/12 A kérdező kommentje:
nekem nem fáj a fogam fel se sérti és amúgy is tiszta ez csak azért kérdeztem hogy bejön mint fiuknak a fogszabis lány. Amúgy igazatok van mert én is járnék egy fogszabis fiúval ha tetszik . :D és szerintem se zavarna (így utólag át gondolva) csók közben !
2012. aug. 27. 13:58
10/12 anonim válasza:
a barátnőm fogszabályzós és nagyon szexi rajta (jó lehet egy kicsit elfogult vagyok :D). és csóknál egyáltalán nem zavaró.
szerintem csak akkor lehet zavaró- bár nincs erről tapasztalatom-, ha mindkét fél fogszabályzós.
na de a lényeg, hogy EGYÁLTALÁN NEM zavaró a fogyszabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!