Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat nem zavarja ha egy lány fogszabályzós?
Jól áll nekem a szabályzó,csak nem taszító,vagy idegesítő?
Félek hogy a fiúk nem járnának velem,mert szabályzóm van!:S
Tudom hogy sok lánynak van,és még azoknak is van pasijuk,de én nem vagyok valami szerencsés fiú téren,pedig nem vagyok csúnya! (És nem is vagyok egoista!:)
Aki normális azt nem fogja zavarni :)
Nekem is a a legjobb barátnőm fogszabályzós(tetszett ,akartam is volna többet..és egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy most jaj neki fogszabija van, mi lesz, stb.)
miért lenne gáz!
egyátalán nem az nekem is volt,aki úgy gondolja elmehet a sunyiba.
Köszi,nagyon arik vagytok!:)
Csak most megismertem egy nagyon kedves,17 éves srácot,és attól félek hogy a szabályzó nem jön be neki!
De osztálytársamnak így is tetszem!(De nem járunk!)
A fogszabályzó azt jelenti, hogy ápolt vagy, ami nagyon is jó!!! Inkább hordj 1-2 évig fogszabályzót, és a végén szép fogaid lesznek (bár be kell vallani, tényleg okoz egy kis kellemetlenséget), minthogy ne legyen fogszabályzóz, viszont össze-vissza álljanak a fogaid, ami nem esztétikus és nem is szép!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!