Mégis mit tehetnék még?
Legjobb barátnőmmel nem beszélünk már több mint 2 hónapja, mert csináltam egy baromságot (nagyon berúgtam, de nem mondtam részegen semmit, csak maga a berúgásért haragudott meg) Ő olyan lány aki nem cigizik, nem iszik csak nagyon nagyon ritkán, ellentétbe velem, mondjuk nem viszem túlzásba de cigizgetek, inni csak bulikor iszok. Ezért elméletileg nem vagyok való a társaságába és rossz hatással vagyok rá. Nem tudom de ez hülyeség szerintem és nem is tőle tudtam meg hogy ez a baja velem. Érte megváltoznék teljesen mert hiányzik és ő volt a legjobb barátnőm.. :/ Azt se értem ,hogy miért állítja ezt, "rossz hatással vagyok rá" én soha nem kértem h cigizzen velem vagy igyon ő magától csinálta..többször is próbáltam vele beszélni írtam neki üzenetet is de mégcsak nem is válaszol találkozni nem akar..
Próbáljam elfelejteni vagy mégis mit tehetnék ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!