Nem bírom már, de mégis mit tehetnék ebben a helyzetben?
21 éves vagyok, apukámmal és az élettársával lakom. Sajnos jelenleg nincs munkám, és már nem is tanulok június óta.
Apa utál, és valahogy olyan érzésem van, hogy az élettársa is nagyon ellenem van, és ellenem fordítja az apukámat is. Sajnos apukám olyat is mondott már, hogy ha választani kellene, akkor nem engem választana hanem őt, és persze számtalanszor megkaptam már, hogy költözzek el :( Úgyhogy kicsit félek, sőt nagyon félek, hogy kiutálnak egyszer és kitesznek. Mert hát apa tart el , az igaz, de nemrégiben tudtam dolgozni egy hónapot, akkor is adtam neki természetesen a megkeresett pénzből, de nem olyan egyszerű munkát találni, és szerinte nem is akarok. Pedig igen, de egyelőre nincsen... én meg félek, néha enni se merek már, nehogy baj legyen az is. Pénzt soha semmire nem kérek, csak hát használok itthon mindent, vizet , áramot, és hát a kaja.
Nem értem miért vagyok ennyire a terhére, ááá nem tudom mit csináljak.....
Igen,az jó megoldás egyenlőre hogy otthon segítesz főzni,takarítani,mert akkor látja hogy nem csak egy ingyenélő vagy. És ha ezeket megcsinálod és még munkát is keresel,akkor még boldogabb lesz,és ne félj,nem mondta komolyan hogy nem téged választana,csak dühös és azért.
De igen,vállalj el most olyan munkát is,ami nem szuperfizetős,de hát azis valami.
de hát ezeket mindet csinálom :(
mosok, mindennap én mosogatok, sepregetek, bevásárolok, stb.
munka is lehet, hogy van alakulóban, hónap közepétől.. de mégis az van, hogy mert én semmit nem csinálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!