Mi? Az LB-m nem is az LB-m?
Van egy lány akivel nagyon-nagyon jóba vagyunk. Énnekem ő az LB-m. És és azt hittem, hogy én is neki. De rájöttem, hogy nem. És valahogy ez annyira fáj. Általános 8 éve alatt nem volt LB-m és akik a barátnőim voltak azok csomószor hagytak úgymond egyedül, hogy nem törődtek foglalkoztak velem. Abszolút. Én meg szép csendesen szomorkodtam ilyenkor. És most amikor már örültem ez a lány is egyfolytában egy másik lányról beszél, hogy mennyire bírja és, hogy ő az LB-je. Félek, hogy megismétlődik az általános meg a csajt is nagyon-nagyon bírom. Meg mostanában nincs is velem sokat pedig én próbálom nem piszkálni/nem ráakaszkodni (bár eddig még senkire nem szálltam rá).
Mit tegyek? Hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy én is vagyok olyan jó/szép/kedves/okos mint az ő LB-je?
Am: már mondtam: a stílusom NEM ILYEN. Csak most nagyon hisztis kedvemben vagyok.
Írtam nem akaszkodom rá. És nem is akaszkodtam rá senkire.
Barátkozzak mással? Basszus az összes többi ismerősöm (az összes) nagyon hülye!
Hmm.. a többi ismerősöd nagyon hülye.
Te ezt írtad magadról: "A kérdező kommentje:
És tényleg hülye vagyok de az még nagyon bennem van 3/4 év után is"
Akkor? Összeilletek, nem?
Utolsó! Kösz ezt megkaptam.
Ők máshogy hülyék! :)
Én csak béna vagyok azért mert félek, hogy úgy járok mint általánosban.
Az ismerőseim (nagyon sz*r helyen élek) 4,7/5 része cigizik/szexel/iszik 14-15 évesen.
A többit meg nem bírom. (jó bocs ők nem hülyék)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!