Mi? Az LB-m nem is az LB-m?
Van egy lány akivel nagyon-nagyon jóba vagyunk. Énnekem ő az LB-m. És és azt hittem, hogy én is neki. De rájöttem, hogy nem. És valahogy ez annyira fáj. Általános 8 éve alatt nem volt LB-m és akik a barátnőim voltak azok csomószor hagytak úgymond egyedül, hogy nem törődtek foglalkoztak velem. Abszolút. Én meg szép csendesen szomorkodtam ilyenkor. És most amikor már örültem ez a lány is egyfolytában egy másik lányról beszél, hogy mennyire bírja és, hogy ő az LB-je. Félek, hogy megismétlődik az általános meg a csajt is nagyon-nagyon bírom. Meg mostanában nincs is velem sokat pedig én próbálom nem piszkálni/nem ráakaszkodni (bár eddig még senkire nem szálltam rá).
Mit tegyek? Hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy én is vagyok olyan jó/szép/kedves/okos mint az ő LB-je?
Hagyd a csudába! Nem érdemes egy ilyennel foglalkozni!!!!
Nekem sincs legjobb barátnőm, de régen volt. Őszinte leszek, egyáltalán nem hiányzik! Szemét, pofátlan módon elszedte tőlem a "majdnem pasimat", és ezt sokáig tagadta. Elnéztem neki ezt is. Mikor fikázta az akkori vőlegényemet, ezt is elnéztem. Ha kellett neki valami, mindig én mentem hozzá, ő arra sem volt képes, hogy eltolja a seggét ha kell valami. Akkor is húzta a száját, mikor kiderült, hogy terhes vagyok (elment a baba). Akkor szakadt meg a kapcsolatunk, mikor beszólogatott az akkori kedvesemnek, és mikor felkértem, hogy legyen ő a tanúm, jöjjön el, beszéljük meg, azt mondta, hogy hát mindig ő jöjjön hozzám?! Mondtam neki, hogy már több mint 1 éve nem is voltál. Erre ő: "Szerinted véletlen?! Ha akarsz valamit, eljössz!" Akkor mondtam, hogy jó, nem megyek, ő se jöjjön, de örökre felejtsen el!!!! Mikor megszületett a lányunk, írt egy smst, hogy gratulál, visszaírtam, hogy kössz, és ennyi. Szép kis barátnő, igaz? 15 éve voltunk legjobb barátnők... Vagy mégse? Neked hiányozna egy ilyen? Nem hinném. Majd jön jobb neked is, de ha mégsem, ne bánkódj. Legalább nem kell félned tőle, hogy a titkaidat kibeszéli másnak! :)
Utolsó 2 Nektek köszi a választ.
Csak az a bajom, hogy más barátom meg nincsen. És vele tényleg jól kijöttem eddig csak most ő egyfolytában arról a csajról beszél. És ez nagyon rosszul esik.
Szia.Látom nagyon elkeseredett vagy.Tudom mit érzel,én most vesztettem el nemrég a legjobb barátnőmet.És én is az a kitagadott fajta vagyok.De itt egy tipp:(nekem bevált)
-Először próbálj javítani az önbecsüléseden
-Utána lazíts.NE keress eszeveszetten barátnőt.Ha itt az idő, lesz igazi legjobb barátnőd.
-Úgy válassz, ahogyan a szíved súgja,és ne úgy, ahogy a szemed
Remélem tudtam segíteni.SOK SIKERT!!! B-) :) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!