Mit csinálnátok egy ilyen barátnővel?
Mostanában kezd számomra egyre megterhelőbb lenni a személyisége. Eleinte nem volt ilyen.
Minden miatt magyaráztot kell adnom, nem beszélhetek/ lehetek jóba mással, (mert számára az a személy nem szimpatikus. Vagy ha ezt megmerem tenni, jön azzal, hogy nem veszek figyelembe hogy neki az adott személy mennyire unszimpatikus, vagy hogy bántotta őt még valamikor középiskolaban,a közelmúltban)
Ha lemondok egy programot, és ezt őszintén elmondom neki,hogy nem szeretnék menni megint magyaráznom kell neki miért nem.
Tudja hogy alig van pénzem,de mindig csak programokat szervez. És ha jövök azzal,hogy az anyagiak miatt nem tudok menni, akkor meg jön hogy miért nincs meg ilyenek. Aztán jön azzal ha ő nem szervezné akkor nem is mennénk sehova sem, meg hogy sose jó semmi.
Jön azzal,hogy valami mentális problémám van( gondolom magam olyan érettnek,hogy megtudok bocsátani másnak, tudok beszélgetni másokkal, vannak saját véleményeim) és hogy mielőbb keressek egy szakembert.........
Ha látja rajtam hogy bántó volt még forgatja a kést bennem, pedig tényleg nagyon fáj néha. Persze én ilyet soha nem tennék vele amit ő megtesz velem, pedig nem vagyok semmiben sem adósa hogy megérdemelnèm, vagy hogy ezt eltűrjem amiatt.Szó szerint mint valami lábtörlő olyan vagyok számára.
Nem bírom már, valaki irjon valami megnyugtatót kérem :( mással nem tudom ezt most megebszelni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!