Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet kezdeni olyan...

Mit lehet kezdeni olyan barátnővel (én is lány vagyok), akinek neki mindig baja van (a világgal, az emberekkel), és erre hivatkozva eltűnik, nem ír vissza, kérdezem, hogy akar-e róla beszélni vagy segíthetek-e, erre is eltűnik?

Figyelt kérdés
És erre alapozva, hogy neki baja van, akár hónapokra eltűnik, találkozni nem lehet vele, az mindegy hogy esetleg nekem is bajom van. Nem lehet rá számítani semmiben semmilyen téren. És hiába ajánlom, hogy segítek, mit segítsek, akkoris eltűnik, és nem írja meg. Pl 2 hónap után írja, hogy bocs, azért nem írtam, mert a héten kiborított pár ember. De nem írja meg konkrétan ekkor sem. Értem, hogy baja van valakivel, de mondjuk nekem is az évek alatt volt meg lenne bajom.

ma 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére lehet ám keresni más barátokat akár! Sok sikert hozzá.
ma 09:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Jól van, ez egy egy sokéves barátság, vagy lassan inkább azt mondom már, hogy csak ismeretség, próbálnék tenni valamit, ha lehet. De nekem nincs már ötletem.
ma 09:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy!
ma 09:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyes vok.

Elsősorban a te érdekeidet tartom szem előtt a válasz megfogalmazáskor, kedves kérdező.

Úgy néz ki, ez egy aszimmetrikus kapcsolat. Neked nagyobb szükséged lenne az bnőd társaságára, mint fordítva. Bátran keress vkit, akivel a kapcsolatod közelebb áll az egyensúlyhoz, a viszonosság alapján működik stb.

ma 09:44
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. És mit lehet tenni, ha vele olyan többéves szép iskolai élmények voltak, amik soha többet mással nem lehetnek?

És akkor miért ír ennyit is? Miért nem szünteti meg teljesen a kapcsolatot vajon?

ma 09:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Ti hagynátok ezt a barátságot, elfogadnátok, hogy vége, és nem keresnétek?
ma 09:56
 7/15 anonim ***** válasza:

"És mit lehet tenni, ha vele olyan többéves szép iskolai élmények voltak, amik soha többet mással nem lehetnek?" Be lehet írni a közös, szép emlékeket a szíved emlékkönyvébe (h így fejezzem ki magam).

"És akkor miért ír ennyit is?" Hát erről csak ő maga tudna nyilatkozni. Erre a kérdésre, mi kívülállók csak határozott vállvonogatással tudunk válaszolni. Nem ismert a sztori, h mit is csinál, hogy is él, mivel van elfoglalva.

"Miért nem szünteti meg teljesen a kapcsolatot vajon?" Vsz van vmi érzelmi értéke a veled való kapcsolatnak az ő számára. De nem tudja, hogy az őáltala befektetett energia nem elegendő a kapcs. fenntartására.

ma 09:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Jókat írtál, köszi.
ma 09:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérlek.

Egy apróság még:

egy szétment, megszűnt kapcsolatból (bármelyikből is, akármifajta kapcs. is volt, akármikor az életben) egy tulajdonságunkat kell csak kimenteni: a szeretni tudás képességét.

Minden jót.

ma 10:00
 10/15 Noren1989 ***** válasza:
70%

Az energiavàmpírokat kerülöm.

Aki nem tesz hozzà a napodhoz, az inkàbb elvesz.

ma 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!