Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet kezdeni olyan...

Mit lehet kezdeni olyan barátnővel (én is lány vagyok), akinek neki mindig baja van (a világgal, az emberekkel), és erre hivatkozva eltűnik, nem ír vissza, kérdezem, hogy akar-e róla beszélni vagy segíthetek-e, erre is eltűnik?

Figyelt kérdés
És erre alapozva, hogy neki baja van, akár hónapokra eltűnik, találkozni nem lehet vele, az mindegy hogy esetleg nekem is bajom van. Nem lehet rá számítani semmiben semmilyen téren. És hiába ajánlom, hogy segítek, mit segítsek, akkoris eltűnik, és nem írja meg. Pl 2 hónap után írja, hogy bocs, azért nem írtam, mert a héten kiborított pár ember. De nem írja meg konkrétan ekkor sem. Értem, hogy baja van valakivel, de mondjuk nekem is az évek alatt volt meg lenne bajom.

tegnap 09:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, neked is minden jót!

Noren, te is adtál egy érdekes nézőpontot, köszi!

tegnap 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Pszichomukihoz küldeni.
tegnap 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán minek energiát fordítani egy ilyen "kapcsolatra"?

Annyit nem foglalkoznék vele, hogy ide kérdést írjak róla, nem hogy azon agonizáljak mi van igazából

tegnap 12:20
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
75%
Hagyd az ilyen savanyúgizit magának, te meg keress valami normálisabb barátnőt.
tegnap 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Ennek a barátságnak így, ebben a formában nincs sok értelme sajnos, viszont megértem, hogy a sok együtt megélt év miatt, sok pozitív emlék miatt kapaszkodnál bele. Pedig ő nem tesz sokat a barátságba, nem lehet rá számítani. Lehet, komolyan nehéz időszakon megy át, ugyanakkor arra is van esély, hogy ezek csak ürügyek, hogy ne kelljen visszaírnia.

Szóval nyugodtan és bátran keress helyette más barátokat, akik meg is érdemlik, hogy barátként hivatkozz rájuk.

tegnap 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!