Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most a barátom vagy nem?!

Most a barátom vagy nem?!

Figyelt kérdés

A legjobb, hangsúlyozom LEGJOBB, barátnőmmel már nem vagyok túl jóba. Pedig már vagy 8 éve ismerem. Az egyetlen baj csak az, hogy egy másik ember tehet róla, hogy nem vagyok vele jóba. :S

Például, ma is odamegyek hozzá, kicsit dumáltunk, erre az a személy odajött hozzánk, és csak úgy elmentek. Nem akartam nekik beszólni, de azért k* sz@rul esett.:S Ráadásul holnap lesz a szülinapom, és a "legjobb" barátnőmmel ilyenkor mindig adunk egymásnak ajándékot. De attól félek, hogy elfelejti, vagy valami. És lassan már nem tudok mit csinálni. Mit tegyek?!:S

2012. ápr. 17. 17:01
 1/4 sasanpasa válasza:
24%

Szard le a ribancot!

Igyál egy jó erős felest azt köpd az arcába... vagy beszélj vele!!!

2012. ápr. 17. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
ok:D
2012. ápr. 17. 17:05
 3/4 anonim válasza:

Kitalálom: az a bizonyos személy a pasija, mi?

Ez nem csak a ti korosztályotokban van így, barátnőm is ugyan ilyen hülye...csak felnőttebb módon. Ilyenkor a csajok meghülyülnek (én is hülye voltam) és ópiumuk lesz a pasi. És sajnos nem veszik észre, hogy olykor ezzel másokat megbántanak, elhanyagolnak.

Én is csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz vele. Barátkozz másokkal, éld a kis életed. Tudom, nem könnyű, de ha nyavalyogsz neki, akkor sem lesz jobb. Ugyan úgy le fog szarni. Majd ha jól átejti ez a gyerek, akkor meg jó leszel neki a sírásra. Na de nem baj, a barát akkor is barát, ha a másik épp sz*rban van. És ha te akkor akarnál rajta bosszút állni, akkor te sem lennél egy cseppet sem jobb, mint ő. Szóval tartsd a vállad neki oda, hadd sírjon, és reménykedj abban, hogy idővel ezért a viselkedésért nagyon hálás lesz neked.

2012. ápr. 17. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
ok, igaz, köszi!
2012. ápr. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!