Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tennem kéne valamit? Az egyik...

Tennem kéne valamit? Az egyik osztálytársam nagyon kihsználja a barátnőmet.

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam Léna, aki év eleje óta barátkozik a barátnőmmel Annával. Év elején nagyon jóban voltak, Léna nagyon kedves volt vele stb. de én azt láttam hogy inkább csak megjátssza magát. Most pedig ott tart a 'barátságuk' hogy Léna folyton kihasználja Annát, és nagyon bunkón viselkedik vele. Legutóbb volt egy olyan eset hogy Léna nem figyelt azon a matek órán ahol az összefoglalás volt és amikor Anna mondta neki hogy figyeljen akkor Léna kijelentette hogy "te majd úgyis átküldöd az anyagot". Anna elfelejtette átküldeni az anyagot és vasárnap este Léna írt neki hogy küldje át neki. Anna átküldte de Léna rendesen lecseszte hogy miért nem küldte át hamarabb. Aztán végül be sem jött megírni a dogát mert 'nem volt ideje megtanulni az anyagot'. És ezért Annát hibáztatja. Ez csak egy eset a sokból. Annának elege van ebből de nem mer lépni. Engem nagyon zavar hogy a legjobb barátommal így viselkednek. Szerintetek meg kéne mondanom Lénának hogy ezt ne csinálja? Csak azzal meg az a baj hogy az nem egy nyugodt beszélgetés lenne... Valakinek van ötlete hogy mit csinálhatnék?

tegnap 21:50
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Ahogy mondani szokás: nem érdemes beleavatkozni.

Léna valszeg manipulatív a leírásod alapján.

Anna meg amolyan szolgalelkű lányka, könnyű becsicskítani.

1x majd elkezdni zavarni, talán.

tegnap 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Remek barátja van, amiért segíteni szeretnél neki. Azonban ez nem a te meccsed, ezt nem neked kell megvívni, hanem Annának; ebben támogasd. Meg kell tanulnia kiállni magáért, ami bár nem könnyű dolog, mégis nélkülözhetetlen a mai világban.
tegnap 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!