Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mért akar velem lógni, ha...

Mért akar velem lógni, ha láthatóan utál?

Figyelt kérdés

Általános iskolában volt egy nagyon jó barátnőm. Ő annyira ragaszkodott hozzám, hogy ugyanabba az osztályba jött, mint én. 1-2 hónapig minden rendben is volt, de mikor lett pasim, akkor folyton féltékenykedett, sírt, hisztizett, elrángatott a srác mellől. Ezután már csak a bunkó megjegyezések jöttek, ha valami sikert értem el valamiben, folyton anyáskodik (mindig beleszól abba, hogy mit hogyan csináljak) olyanokat mond a hátam mögött, hogy nárcisztikus vagyok meg minden információt, amit elmondtam neki, mással beszéli ki (vagy másokkal). Az elmúlt 2-3 hétben meg folyton jön oda hozzám beszélgetni, találkozni akar velem sulin kívül, mikor én telibe elmondtam neki, hogy nem akarok. Mostanság csak úgy odajön hozzám rimánykodni, hogy neki milyen bajai vannak, majd elmegy. Szóval én nem is beszélek. Ezt mért csinálja? Van valami célja, amit el akar érni? Eddig nem nagyon beszélgettünk, most meg rám van kattanva. Próbálom hárítani, de nem megy. Már teljesen felforrt tőle az agyvizem...

17L és 18L

dec. 5. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Irigy, önző ember a baratnőd. Ha te nem akarsz vele már barátkozni, mondd meg neki, kérd meg, hogy ne jöjjön oda hozzád, stb. Ha nem hallgat rád, hagyd figyelmen kívűl, küldd el, menj el onnan, ahol ő van, végső esetben szólj az osztályfőnöknek, hogy állítsa le.
dec. 5. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy félek attól, hogyha a szemébe mondom, hogy hagyjon békén, akkor ellenem fordul. Egyszer mondta nekem, hogyha valaki megbántja, akkor őt nem érdekli, hogy ő a hibás vagy sem, tönkre fogja tenni az embert lelkileg.
dec. 5. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hanyadikosok vagytok? Mert ha már utolsó évesek, akkor jövőre úgyse látjátok már egymást.
dec. 5. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
12.-esek vagyunk, de mivel ez technikum, lesz még egy évünk együtt.
dec. 5. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat két lehetőség van, van megmondod neki egyenesen, hogy hagyjon békén (ha szükséges, kérj segítséget a szüleidtől vagy a tanároktól), vagy tovább tűröd. Vagy esetleg kibékültök.
dec. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!