Inkább örüljek, hogy ilyen osztálytársaim vannak, vagy próbáljak meg velük szorosabban összebarátkozni?
Figyelt kérdés
Ami fontos a sztoriban, hogy én egész általánosban ki voltam közösítve, ha épp aznap nem bántalmaztak verbálisan, már mosolyogva mentem haza. Na bekerültem a gimnáziumban. Új suli, új esély. Minden álomba illő volt, lettek barátaim, akik érdeklődtek felőlem egy szuper osztályfőnököm, nagyon élveztem és persze rettentően hálás is voltam emiatt. De mára már így végzősként az összes barátom inkább valamifajta jó ismerőssé változott. Mindenkinek más lett a legjobb barátja osztályon belül, így én egyedül maradtam. Elbeszélgetek a többiekkel, de már nem olyan, mint régen. Már ritkábban kérdeznek felőlem, volt, hogy pletykázásból hagytak ki. Ha odamentem megkérdezni, hogy "na miről maradtam le?" Csak vállat vonva mondják, hogy semmiről. Nem mondják el újra. Nincs harag köztünk, ugyanúgy párba állunk tesin, beszélgetünk néha, de mára már kevésbé akarnak velem beszélgetni. Általánosban ennek is örültem volna nagyon, nem tudom hogy inkább legyek hálás, hogy nincs verbális bántalmazás, vagy próbáljam visszaállítani a régi kerékvágásba a dolgokat?nov. 5. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Örülj, hisz jó sorod van
Próbálj meg ugyanolyan közel kerülni hozzájuk, mint régen
6 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én a helyen azon gondolkodnék el, hogy mi miatt tavolodtatok el. Saját példámból kiindulva én nem voltam elég érdeklődő, mivel előtte nem voltak barátaim nem szoktam hozzá hogy annak kell lenni ezért idővel meguntak - az emberek szeretnek magukról beszélni. Persze a te esetedben lehet más a helyzet, erre neked kell rájönnöd, és ha rájöttél akkor változtatni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább azt kéne megnézni, miért is távolodtatok el. Amint ez megvan, dolgozz a megoldásán, hogy tényleg jobb legyen a helyzet. (nem azt mondom, hogy rossz)
3/3 A kérdező kommentje:
Elmondták, hogy mi zavarja őket, azóta változtattam és újra a bizalmukba fogadtak :)
nov. 8. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!