Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gáz lenne a szituáció szerinte...

Gáz lenne a szituáció szerintetek?

Figyelt kérdés
Bejelölt egy srác Facebookon, akivel egy városban lakom, beszélgettünk 1-2 napig, ilyen alap dolgokat, kedvesnek tűnt, viszont nálam van ilyen hogy pár napig egyszerűen nincs kedvem semmihez és nem írtam vissza neki 4 napig. Nem keresett különösebben, csak akkor másnap köszönt, de gondolom mivel nem írtam vissza ezért már nem írt azota. Szerintetek ennyi nap után, gáz lenne megírni, hogy csak nem lettem volna jó társaság, és inkább emiatt nem írtam, vagy már hagyjam az egészet?

febr. 19. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, ne aggódj miatta. Még akkor se, ha esetleg ő félreértette.

Nagyon sokan nem képesek a chatelést helyén kezelni. Abból indulnak ki, hogy mivel ők írnak és ők mindig azonnal látják és válaszolni is ráérnek, ezért biztos a másik végén is ugyanígy van vele mindenki, meg hogy amikor épp válaszol, akkor tuti nem bevásárol, kutyát sétáltat, vagy a wc-n ül közben, vagy 5 másik emberrel beszélget párhuzamosan, hanem kizárólag a másik szavain csüng, mint ahogy az üzenetküldő teszi éppen.

Teljesen rendben van, hogy nem volt számodra alkalmas (igazából mindegy, hogy miért), ezért akkor nem válaszoltál, csak később.

Írd meg neki, hogy akkor nem tudtál válaszolni, aztán beszélgessetek, ha van kedved, szinte biztos, hogy ő is nyitott lesz rá.

Hogy mennyire mész bele a részletekbe, hogy miért nem volt számodra alkalmas akkor a pillanat, azt neked kell eldönteni.

Ha annyit írsz, hogy akkor nem volt alkalmas, de most szívesen, annak is örülni fog. Ha adsz egy részletesebb indoklást, az még őszintébb, kérdés hogy mennyire akarsz egy ismerkedést azzal kezdeni, hogy vannak ilyen hangulataid. Bár talán jobb, ha tudja és akkor máskor is kevésbé veszi zokon, ha lesz folytatás.

tegnapelőtt 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!