Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki mit tenne az alábbi szituác...

Ki mit tenne az alábbi szituációban? Megszakítaná ezt a kapcsolatot vagy fenntartaná?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sztori a következő: egy FB-os csoportban összeismerkedtem egy nővel, aki férjnél van (én szingli vagyok). Pont akkor, amikor nagyon mélyen voltam lelkileg, konkrétan öngyilkosságot terveztem. Ő felajánlotta, hogy szívesen beszélget velem, ezzel tulajdonképpen megmentett attól, hogy hülyeséget csináljak. Nagyon hamar kialakult köztünk a szimpátia, 2-3 hetes ismeretség után az életének a legintimebb részleteibe is beavatott már. Mint kiderült, akkor pont fasírtban volt a férjével, de azt állítja, hogy mostanra rendeződtek a dolgok kettejük között. 1 hónappal a kapcsolatunk kezdete után találkoztunk is és mivel akkor volt a szülinapom, meglepett egy ajándékkal is. Mindezt nem tudtam mire vélni egy ilyen rövid ismeretség után. Igazából barátságnak indult a dolog, de én elkezdtem többet érezni iránta. Többször is finom utalásokat tettem erre, de nem nyomultam, viszont ő - elmondása szerint - egyelőre a barátságot preferálja kettőnk között. Azóta is rengeteget chatelünk, beszélünk telefonon, jól elhülyülünk egymással, de lelkileg támogatjuk is egymást. Nem szeretném elveszíteni, mint barátot, de mivel többet érzek iránta, kicsit nehéz ez a kapcsolattartás így nekem. Nem szeretnék egy házasságot tönkretenni, gerinctelen dolog lenne. Nyárra szóba került egy ottalvós buli is náluk (ő ajánlotta fel, nem én találtam ki), de aztán lehet, mégse lesz ebből semmi, bár találkozni ettől függetlenül azért fogunk továbbra is. Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést. Ti mit tennétek a helyemben?

Köszönöm a válaszokat!

jún. 14. 21:49
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
#férfi-női barátság, ez kimaradt a kulcsszavak közül
jún. 14. 21:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy részedről ez önmarcangolás és semmiféleképpen nem fiú-lány barátság, a te részedről biztosan nem. Én a férje helyében tuti nem maradnék olyan nővel, aki kétértelmű jeleket ad más férfinak, de ha el is hagyná miattad, akkor előbb utóbb téged is más miatt. Keress inkább egy egyedülálló nőt, aki viszonozza az érzéseidet.
jún. 14. 22:09
 3/23 A kérdező kommentje:
#2 Van igazság abban, amit írsz.
jún. 14. 22:48
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki ajándékot, köszönetképpen (sokat segített neked), viszonzod így az övét.

Aztán fordíts hátat neki, mert kihasznál.

Rövid ismeretség, őt ne sajnáld, túl fogja tenni magát rajta. Te vagy nehezebb helyzetben, mert szerelmes vagy. (Lehet az orrodnál fogva vezetni, például.)

Túlélted a mélypontot, menj előre az utadon. Ha megerősödsz lelkileg, egyedül, a szerelem is elmúlik. Vannak ilyen mérföldkő-emberek az életünkben, akiknek hálásak lehetünk életünk alakulásáért, de ennyi szerepünk volt egymással, és kész. Haladj tovább.

jún. 15. 05:18
 5/23 A kérdező kommentje:
Én azt làtom, hogy a házasságában vannak azért gondok továbbra is. Talán nem kapja meg azt a lelki támaszt a férjétől, amit tőlem megkap. Meg állítólag szex terén is elhanyagolja a férje. Hogy ezt esetleg pótolja-e más pasival, nem tudom, erről nem beszéltünk. Elég fura helyzet, nem tudom, mit gondoljak erről a nőről, de nagyon nem kóser ez a szitu.
jún. 15. 12:01
 6/23 anonim ***** válasza:
Vagy lehet nagyon jó minden csak imponál neki, hogy kap tőled figyelmet. Lehet a pasi ebből semmit nem érez. Mindenesetre ha tényleg ennyire nem boldog, akkor se házasságban járjon félre, hanem váljon el. De ezekszerint csak tartja valami a férje mellett.
jún. 15. 12:30
 7/23 anonim ***** válasza:
Nézd, te is leírtad, hogy nem kóser a helyzet. Szerelmes embernek viszont bármit lehet mondani, úgyis a saját feje után megy. Csakazértis.
jún. 15. 12:35
 8/23 A kérdező kommentje:
Magyarul szerintetek nem őszinte. Kezdem azt hinni, hogy tényleg nem. Viszont tőlem meg elvárja, hogy az legyek! A legelején olyasmit is írt, hogy rajta vannak a babaprojekten, mert szeretnének családot, utána meg azt mondja, hogy nem működik a szex köztük. Nem áll össze ez nekem sehogyse.
jún. 15. 12:39
 9/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy őszinte, akkor viszont elég butácska.

Vegyél egy nagy levegőt!

jún. 15. 12:42
 10/23 A kérdező kommentje:
Szerintem erre én majd rákérdezek - mármint a szex részére - kiváncsi vagyok, mit fog rá reagálni. Annyira kétértelműek a kijelentései néha, hogy tényleg nem tudom, mit gondoljak.
jún. 15. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!