Ki mit tenne az alábbi szituációban? Megszakítaná ezt a kapcsolatot vagy fenntartaná?
Sziasztok!
A sztori a következő: egy FB-os csoportban összeismerkedtem egy nővel, aki férjnél van (én szingli vagyok). Pont akkor, amikor nagyon mélyen voltam lelkileg, konkrétan öngyilkosságot terveztem. Ő felajánlotta, hogy szívesen beszélget velem, ezzel tulajdonképpen megmentett attól, hogy hülyeséget csináljak. Nagyon hamar kialakult köztünk a szimpátia, 2-3 hetes ismeretség után az életének a legintimebb részleteibe is beavatott már. Mint kiderült, akkor pont fasírtban volt a férjével, de azt állítja, hogy mostanra rendeződtek a dolgok kettejük között. 1 hónappal a kapcsolatunk kezdete után találkoztunk is és mivel akkor volt a szülinapom, meglepett egy ajándékkal is. Mindezt nem tudtam mire vélni egy ilyen rövid ismeretség után. Igazából barátságnak indult a dolog, de én elkezdtem többet érezni iránta. Többször is finom utalásokat tettem erre, de nem nyomultam, viszont ő - elmondása szerint - egyelőre a barátságot preferálja kettőnk között. Azóta is rengeteget chatelünk, beszélünk telefonon, jól elhülyülünk egymással, de lelkileg támogatjuk is egymást. Nem szeretném elveszíteni, mint barátot, de mivel többet érzek iránta, kicsit nehéz ez a kapcsolattartás így nekem. Nem szeretnék egy házasságot tönkretenni, gerinctelen dolog lenne. Nyárra szóba került egy ottalvós buli is náluk (ő ajánlotta fel, nem én találtam ki), de aztán lehet, mégse lesz ebből semmi, bár találkozni ettől függetlenül azért fogunk továbbra is. Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést. Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm a válaszokat!
Adj neki ajándékot, köszönetképpen (sokat segített neked), viszonzod így az övét.
Aztán fordíts hátat neki, mert kihasznál.
Rövid ismeretség, őt ne sajnáld, túl fogja tenni magát rajta. Te vagy nehezebb helyzetben, mert szerelmes vagy. (Lehet az orrodnál fogva vezetni, például.)
Túlélted a mélypontot, menj előre az utadon. Ha megerősödsz lelkileg, egyedül, a szerelem is elmúlik. Vannak ilyen mérföldkő-emberek az életünkben, akiknek hálásak lehetünk életünk alakulásáért, de ennyi szerepünk volt egymással, és kész. Haladj tovább.
Lehet, hogy őszinte, akkor viszont elég butácska.
Vegyél egy nagy levegőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!