Férfiak! Ti mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Figyelt kérdés
Röviden a történet: Van egy munkahelyi kollégám, akit nagyon kedvelek. Nehezen nyílik meg másnak, és az elején azt hittem, hogy ki nem állhat, de aztán egyszer kétszer elmentünk inni együtt, és kezd megnyílni nekem. Én nagyon szeretnék vele összebarátkozni. Azt vettem észre, hogy egyszer ő hív el engem, egyszer én, tehát a szimpátia kölcsönös. Gondoltam, hogy most elhívom valahova pl sétálni egyet stb, de nem gáz? Igazából nem szeretném, ha azt hinné, hogy többet akarok barátságnál, ezért vacilálok, de a heti ivászatból már kezd kicsit elegem lenni. Vagy túl spekulálom az egészet?
Ez a női-férfi barátság dolog nem szokott jól elsülni. Más érdeklődés, az egyik piálni akar, a másik sétálni meg fagyizni. Meg lehet, szegény többet is vár és koppani fog.
Azért vannak kivételek. Remélem ti azok vagytok.
2023. szept. 11. 18:51
2/6 anonim válasza:
Mert mit akarsz kérdező?
2023. szept. 11. 19:09
3/6 A kérdező kommentje:
Mármint? Azt akarom, hogy összespanoljunk, és ne legyen félreértés közöttünk, ennyit szeretnék, de igazából mások is megerősítettek, hogy csak túl aggódom az egészet.
2023. szept. 11. 19:11
4/6 anonim válasza:
Egy férfi általában többet akar egy nőtől mint barátság ha elmegy randizni az esetek nargyrészében.
2023. szept. 11. 19:15
5/6 anonim válasza:
Már az elején tisztázd le vele, hogy nem fekszel le vele. Komolyan beszélek.
2023. szept. 11. 19:34
6/6 anonim válasza:
#4 egy kollegális sörözés nem randi.
Kérdező, ha már most látod, hogy eléggé más az érdeklődési körötök, vagy félsz random dolgokkal előhozakodni, akkor semmi értelme ezt erőltetni. Lehettek attól barátok, hogy nem szerveztek mindig közös programokat ha kell, ha nem.
Speciel nekem sem biztos hogy lenne kedvem minden héten találkozni valakivel, akitől nem akarok semmi komolyabbat. Az első pár oda-vissza hívás még okés, hogy jobban megismerjük egymást munkán kívül is, de ha ez megvan, ráérsz havi szinten elhívni pl. egy kiállításra, vagy bármire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!